Първият ми Golf
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: Първият ми Golf
Хората са измислили платени паркинги, аз лично така правя, за да съм сигурен, че ще си имам капачки всяка сутрин като си отида при колата.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Я си представи, че някой мачо те набара да му сваляш капачките, вместо ти да биеш някой тебе те набият...
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
С риск да съм груб, те съветвам "неграмотно" да го позиционираш в твоя празнина по избор
Тук колега е за взаимопомощ, а не как да краднем на ортака капа4ките!
- peterko
- Автомобил:
- Двигател:
funk_soldier написа:...
какво е това?тука няма нищо,не се представя никакъв голф,на какво прилича това?за какво е пусната тази тема? -
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
имаше,но автора явно е решил да си изтрии снимките
- peterko
- Автомобил:
- Двигател:
ок,като е изтрил снимките защо не е махнал и темата?остават само коментари на празна тема,така изглежда

-
funk_soldier
- Автомобил:
- Двигател:
Нека админите или които отговарят за това, да изтрият темата. Благодаря 

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Мдам! И мен би ме било срам от нея.
Нищо, нека поседи!
Поучително е.
Нищо, нека поседи!
Поучително е.
-
funk_soldier
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Мдам! И мен би ме било срам от нея.
Нищо, нека поседи!
Поучително е.
Срам ли? Хахаа, махнах снимките и искам да затворя темата, по причини, нямащи нищо общо с твето предположние

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Защо? Нека хората да видят, какви откровени крадци има и в този форум.
Как може да има такива хора като теб, просто се чудя.
Дори едно болтче не съм си помислял да открадна от чужда кола 
Как може да има такива хора като теб, просто се чудя.
Дори едно болтче не съм си помислял да открадна от чужда кола - pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
То заради такова мислене сме в това състояние - "Той го прави ама дай и аз да не остана по-назад".
- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
funk_soldier, чети ме сега внимателно, пич.
Отмъщението е голяма грешка; бъркаш още в момента, когато ти е минало през ума "да го върнеш". Дори да е в отговор на несправедливост, намерението ти (също несправедливост) няма да върне справедливостта. Нито ще се почувстваш удовлетворен от това да поставиш друг човек в твоето положение. Дано ме разбра.
Рано или късно всичко си идва по местенцата и нито ти, нито аз сме хората, дето да раздаваме правосъдие.
Тоа е друг, той не пише из форуми (може би само чете
)
Остави малко време да ти мине и се върни тук - нали уж развиваш колата, чакаме снимки
Моля ви, хайде да не упрекваме човека. Всеки има глава на раменете си.
Peace!
(и бира!!)

Отмъщението е голяма грешка; бъркаш още в момента, когато ти е минало през ума "да го върнеш". Дори да е в отговор на несправедливост, намерението ти (също несправедливост) няма да върне справедливостта. Нито ще се почувстваш удовлетворен от това да поставиш друг човек в твоето положение. Дано ме разбра.
Рано или късно всичко си идва по местенцата и нито ти, нито аз сме хората, дето да раздаваме правосъдие.
Тоа е друг, той не пише из форуми (може би само чете
Остави малко време да ти мине и се върни тук - нали уж развиваш колата, чакаме снимки
Моля ви, хайде да не упрекваме човека. Всеки има глава на раменете си.
Peace!
(и бира!!)

-
funk_soldier
- Автомобил:
- Двигател:
Нека да успокоя притеснените - не съм откраднал капачки от колега и няма да го направя (явно). Мой приятел стои на stand by с думите "само казваш и отиваме за капачки с моята кола". Надълго и нашироко ми разказа за какво става дума в студентски град, и как за една вечер са се връщали с каквото си искат, както и да е...това е друга тема.
Написаното беше продиктувано от яд, че някой е посегнал на нещо мое, пък било то и едни капачки. Всеки ден виждам колеги и си мисля "тези може да са моите капачки" и до там. Ето, свалих си сам антената, за да не ми я вземе някой. Една тъпа антена, но предпочитам да стои вкъщи, отколкото... Капачки няма да си купя нови - след време, просто, нови джанти.
Веднага разучих и платените паркинги - не мога да си позволя да отделям 55-80 лв/месец.
Снимките ги махнах по съвет на съфорумец, който ме подсети, че базата данни тук, която се публикава, може да се използва за користни цели.
Иначе полека-лека започнах да поправям каквото имаше по ходовата част и така...някой ден, като има смисъл, може и да се "похваля" със снимки. Ако преценят, нека админите, да изтрият темата.
п.п Все още е валидна идеята, да сложа капачки за една нощ и да причакам измекярите, за да си го получат и то стабилно. Някой по-горе ме беше подценил в това отношение - не бива
Написаното беше продиктувано от яд, че някой е посегнал на нещо мое, пък било то и едни капачки. Всеки ден виждам колеги и си мисля "тези може да са моите капачки" и до там. Ето, свалих си сам антената, за да не ми я вземе някой. Една тъпа антена, но предпочитам да стои вкъщи, отколкото... Капачки няма да си купя нови - след време, просто, нови джанти.
Веднага разучих и платените паркинги - не мога да си позволя да отделям 55-80 лв/месец.
Снимките ги махнах по съвет на съфорумец, който ме подсети, че базата данни тук, която се публикава, може да се използва за користни цели.
Иначе полека-лека започнах да поправям каквото имаше по ходовата част и така...някой ден, като има смисъл, може и да се "похваля" със снимки. Ако преценят, нека админите, да изтрият темата.
п.п Все още е валидна идеята, да сложа капачки за една нощ и да причакам измекярите, за да си го получат и то стабилно. Някой по-горе ме беше подценил в това отношение - не бива
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
funk_soldier написа:п.п Все още е валидна идеята, да сложа капачки за една нощ и да причакам измекярите, за да си го получат и то стабилно.
Това е противозаконно, но ако видш, че съм написал някъде, че ще дойда да ги държа, докато си го получават - да знаеш, че може би не съм бил аз
Относно снимките - не е невъзможно това, което са ти казали, но то по тази логика трябва да криеш колата във вас в спалнята и пак не е 100% сигурно