Лично на мен вече ми омръзна да се прехвалват тези автомобили. Дори Аутомедия от поне година пускат платени статиики, в които не могат да ги нахвалят:
http://www.automedia.bg/news/article_16969.html
И то кола, коато копира - има задница като на Сеат, странична линия и предница като на Пежо. Не ви ли писна от тях? Преди години, когато не ги рекламираха постоянно ми бяха по-симпатични, но сега не мога да ги понасям, да не говорим, че дори да са с по-високо качество от тогава (2001-2005), са заприличали на френски. Що и японците нямат такава PR машина? Защото те разчитат на качеството и на world of mouth. Немците и те си правят доста PR, но поне има защо!
За постоянния PR на Киа и Хюндай
За постоянния PR на Киа и Хюндай
Последна промяна от polo88 на Чет 28 юни 2012 18:26, променено общо 1 път.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: За постоянния PR на Киа и Хюндай
Както се казва, последните ще станат първи, всичко в дизайна е такава мешана скара че не можеш да разбереш кое е оригинал и кое менте:012: 
Ама на клиентите май и не им пука много-много, изглежда модерно, има 10 години гаранция
и струва 13k ойро, какво повече да иска средностатистическия западноевропейски потребител ?

Ама на клиентите май и не им пука много-много, изглежда модерно, има 10 години гаранция

Ами за мен лично една Мазда 323 на десетина годинки или пък Мазда3 2003-08 изглеждат по-хубаво от тази Киа. И това го казвам като човек, който може да си купи чисто нова кола, но въпреки това предпочита по-предното течение в автодизайна. Новите коли от няколко години насам почти всички са ми грозни, прекалено издути и с гадни, изопнати фарове тип Пежо и огромни решетки, направо са си пълен кич, чиято цел е да впечатлява. Но явно съм малцинство, защото предпочитам по-изчистен, семпъл дизайн. Може би от новите само сегашното Поло и Джета изглеждат по-изчистено от останалите (и донякъде Голф, но не ме кефи задницата
).
А на запад гледат да е новичко, за тях колите са еднодневки, които след година-две ще върнат и ше се качат на фейслифта/по-новия модел. Те и затова докараха автомоболистроенето до там, че всеки следващ модел да се различава основно по външния вид и то все към по-лошо - все по-раздути, а вътре тесни, все по-огромни решетки и емблеми с размери, по-подходящи за камиони.

А на запад гледат да е новичко, за тях колите са еднодневки, които след година-две ще върнат и ше се качат на фейслифта/по-новия модел. Те и затова докараха автомоболистроенето до там, че всеки следващ модел да се различава основно по външния вид и то все към по-лошо - все по-раздути, а вътре тесни, все по-огромни решетки и емблеми с размери, по-подходящи за камиони.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен КИА дръпнаха зверски последните години.
Същото се отнася и за Хуйдай
Правят ПР, защото искат да имат по добри печалби. Сегментът, който са таргетирали никога досега не е бил облъчван от ПР. Винаги е бил или лоу клас или хай клас, този сегмент, който е получавал честта да е таргетиран.
Мисля че им се получава.
Същото се отнася и за Хуйдай

Правят ПР, защото искат да имат по добри печалби. Сегментът, който са таргетирали никога досега не е бил облъчван от ПР. Винаги е бил или лоу клас или хай клас, този сегмент, който е получавал честта да е таргетиран.
Мисля че им се получава.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колкото хора толкова и мнения, за едни автомобила е средство за предвижване а за други средство за показване
Преди 10-тина години Киа и Хюндай бяха нарицателно за автомобили а сега са си редом до всички останали, и са си екстра за парите на които се търгуват.Да не казваме че на някой от прехвалените марки май само името и цената им останаха големи!
На мен лично новите модели на VW не ме грабват с нищо, но това си е мое лично мнение, всеки си иам вкус, казало кучето и си облизало гъзо.
Определено и на двете марки им вървят нещата, до кога обаче, ще поживеем и ще видим !

Преди 10-тина години Киа и Хюндай бяха нарицателно за автомобили а сега са си редом до всички останали, и са си екстра за парите на които се търгуват.Да не казваме че на някой от прехвалените марки май само името и цената им останаха големи!
На мен лично новите модели на VW не ме грабват с нищо, но това си е мое лично мнение, всеки си иам вкус, казало кучето и си облизало гъзо.
Определено и на двете марки им вървят нещата, до кога обаче, ще поживеем и ще видим !
Аз пък мисля, че преди десетина години бяха по-атрактивни като цени. Сега много вдигнаха цените, стигнаха европейските и японските. Че защо да си купя Кия, която струва почти колкото нещо от Германия или Япония?
За какво му е на човек да си вземе азиатски автомобил, като ще му прилича на европейски? С малки изключения европейските автомобили не блестят с хубава визия. Според мен европейският дизайн ги развали, както развали редица японски марки и най-вече Митсубиши. От спортно изглеждащия Colt CJO стигнаха до грозна сапунерка на базата на Smart ForFour, а бъдещото поколение е още по-грозно: http://www.automedia.bg/news/article_16964.html
За какво му е на човек да си вземе азиатски автомобил, като ще му прилича на европейски? С малки изключения европейските автомобили не блестят с хубава визия. Според мен европейският дизайн ги развали, както развали редица японски марки и най-вече Митсубиши. От спортно изглеждащия Colt CJO стигнаха до грозна сапунерка на базата на Smart ForFour, а бъдещото поколение е още по-грозно: http://www.automedia.bg/news/article_16964.html
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
polo88 написа: ..но поне има защо!
Я да чуем? Към технически теми за нови, и не толкова нови VW-та хвърляш ли око ?
Или е така да си сипнеме, да плювнеме по нЕкоя друга марка.
Дизайн?
Ми те Darth Vader хванаха за смешни PR клипчета, но и неговата совалка чезне на фона на купето по-долу.

Т'ва са ми любимите поклоннически теми, за великият "о Бозе" VAG концерн.
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
Който плаща, поръчва музиката.
Като не ви харесва даден сайт, следете някой друг. Така или иначе има достатъчно източници на информация.
Като не ви харесва даден сайт, следете някой друг. Така или иначе има достатъчно източници на информация.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Днес е за КИА , утре ще е за VW.....лично аз , след като ме дразни нещо , го подминавам.
П.С.
Бих си купил чисто нова КИА , вместо Vw
П.С.
Бих си купил чисто нова КИА , вместо Vw

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ако имам пари и аз бацка,па нека ми е зле,не робувам на марка 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
служебен

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Платени ПР-и, кво толкоз. И в Инвестор ряботят хора и те трябва да ядат. В наща фирма Порше БГ по нищо не им отстъпват в рекламата 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Иска ми се да видя някой от тия мега автомобили, когато е на 15-20г
По-вероятно е да има още Голф 2ки по пътищата, отколкото 15 годишен i20...

По-вероятно е да има още Голф 2ки по пътищата, отколкото 15 годишен i20...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”