Проблем ГТП и спортно окачване

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
tupalka
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMR

Проблем ГТП и спортно окачване

Мнениеот tupalka » Сря 27 юни 2012 9:05

Колеги, как минавате ГТП с коли със спортно окачване. Моята кола е на 7 сантиметра от земята и ако я вкарам на валците, не ми се мисли какво ще стане отдолу. Давайте идеи, не ми се сменява окачване за един преглед и после пак да го слагам. :banghead:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Проблем ГТП и спортно окачване

Мнениеот azrod » Сря 27 юни 2012 9:35

Регулируемо ли е окачването ? Ако не е трябва да търсиш познати, че откак им сложиха камери и на доста места отказват да се минава по втория начин :) На мен примерно ми се заяждаха за леки ръжди и ужулване на черната боя - отдолу се показа зелена и дрън-дрън-дрън... Единия вариант е да ги намериш някакви дето камерата е отзад и да ги кандардисаш да сложат нещо на валовете да минеш без да пропадаш. Другия е евентуално да сменяш окачване, което си е ... хамалогия :)

Потребителски аватар
tupalka

Мнениеот tupalka » Пет 29 юни 2012 7:37

никой ли не се сблъсквал с такъв проблем?

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 29 юни 2012 13:22

Ако намериш от някъде две 17-ки и свалиш ножа на бронята може и да стане работата :roll:

buuuu46
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот buuuu46 » Съб 30 юни 2012 16:48

Колега става ама без преден нож, поне при мен така минах с 300-ста зора все пак.

Потребителски аватар
tupalka

Мнениеот tupalka » Сря 04 юли 2012 11:00

Ако някой знае местенце в София, където може да се мине със леко заобикаляне да казва (може и на лично). Обещавам да почерпя!!! Колата си я поддържам и всичко си е точно, но не ми се рискува като знам колко труд съм вложил. :banghead:

Потребителски аватар
Asko VW
Автомобил: VW Passat-B6 Variant
Двигател: 2-0 TDI BMP 2006

Мнениеот Asko VW » Пет 06 юли 2012 10:59

Колега, в случай, че още не си намерил решение на проблема, ето един потенциален вариант.
На "Челопешоко шосе" има нов и модерен сервизно-продажбен комплекс на София Ауто (или нещо подобно). Комплекса е доста модерен, вкл. ГТП пункта, аз минах там началото на м. Май и ми се струва, че дори ти, с твоето ниско окачване ще можеш да се качиш на валците без да поломиш колата от долу (мяркал съм доста спортни автомобили да минават там).
Хубавото е, че това е и сервиз вкл. за гуми, в случай, че има проблем мисля, че може да се разбереш с момчетата, временно за прегледа да ти качат някакви по-подходящи колелета (е ще трябва да си платиш удоволствието де :) ). Друго предимство (ако колата ти е ОК) е, че правят доста обстоен преглед вкл. вибрационен тест на амортисьори и ако има нещо тръгнало в начален етап ти го казват (без да те връщат разбира се). За "заобикаляне" на процедури от прегледа не мисля, че ще стане (не съм сигурен де, аз не съм и пробвал, исках си истински преглед).
Ето и инстр. как да стигнеш ако имаш желание и не знаеш къде е това : Тръгваш по Ботевградско шосе (посока Варна)и на караулката свиваш в ляво (точно с/у нея), от там все на право и след няколко км. в дясно от пътя ще видиш комплекса, има голяма табела "Исузо".
Ако всичката тази информация не ти трябва - извинявай, просто се опитвам да бъда полезен :да:

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Пет 06 юли 2012 11:10

може да се мине и преглед в друг град стига да имаш всичките документи :wink: има малки градове в който може да се мине покрай валяците все още :wink: успех

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”