Направете му логове на този пасат да се види какво се случва.Дебитомер не се сменя туко-така!Вижда се каква стойност дава на пълна газ на 3та и 4та предавка,ако има проблем се пробва с почистващи спрейове и чак тогава смяна от по сто и кусур лева. Направете логове,за да се види турбината как надува...А проблем с вървежа би трябвало да усещаш и на равен път,не само по баири
Провери ли актуатора на турбината, може вакуума да е слаб или мембрната на актуатора да е заминала. Накарай някой да запали, а ти гледай лостчето на актуатора дали ще мръдне около 1 см.
Колега, ако няма кой да ти направи диагностика първо почни с проверка на всички вакум маркучи. Съветвам те направо да ги смениш, дори и проблемът да не е от тях поне за в бъдеще ще знаеш, че са наред. Вземи си маркучи за горивопроводи с вътрешна оплетка - 6-7лв е метъра. При мен колата се държеше по абсолютно същия начин от едно спукано 8см маркучлевце, което влиза в клапана, управляващ актуатора на турбото.
здравейте и при мен го има същия проблем АФН 110к.с.пасат 97г не сам го качвал на диагностика но при мен е спукан кулера не е много и може би това дава влияние