Преди около 2 седмици педала на съединителя ми потъна. Тогава ми направи впечатление, че педала на спирачката леко запираше в кората под волана и стоповете светеха постоянно. Чуваше едно прекупване като издърпваш педала на назад, но го оставих майстора да го погледне. На пръв поглед - жило (само-регулиращо се, беше отваряно, смазвано, гумено оплатнение скъсано и т.н.) Веднага решихме да го сменим с механично. Сменихме го, но след смяната педала пак потъваше. Поогледа тук там майстора, свалихме таблото с бушоните за по-голяма видимост и какво да видим? - педала счупен. Пластмасата която държи педалите на съединителя и на спирачката беше счупена.
Та...интересува ме, някои сблъсквал ли се е с подобен проблем? Пластмасата отделно ли върви от педалите и евентуално само от морга цял комплект? Най-накрая, естествено, искам да ви попитам каква би била ориентировъчната цена на такъв тип ремонт (интересува ме предимно цена на части)?
Бих искал предварително да ви благодаря, както и да ви се извиня, ако не описвам достатъчно добре проблема си. Да си призная честно, не съм от най-сладкодумните хора и най-големите разбирачи

Поздрави.