Интересно ми е - има ли хора тук,които се занимават с музика

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
doking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doking » Пет 26 окт 2007 18:13

Nick_axe написа:
pike написа: Коя ти е бандата и къде забивате на живо/гледам че си от Пловдив/.До не много отдавна и аз гравитирах покрай музиката.

В момента - Eclipse и Sky Brake ще свирим в събота в ГЕпи-добре си дошъл :lol:
Ще има много Heavy Metal и т.н. :P
Радвам се че има и такава тема учих в Пловдив 8г и там свирих говоря за 1990 г тогава всяка година имаше рок фестивал на бунаржика и там съм участвал със доста добри музиканти само рок наше производство но след 2г видях че нямаше хляб в и се насочих към кръчмите /соло китара съм/ и съм приятел със едни от най галемите имена в музиката в Пловдив в онези времена а някои и сега да кажем група Фул Макс със МИТЬО ГЮРОВ
за мен най добрият китарист в бг барабанист Сребрин, стар вокал Павката това всъщност е моята бившя група. И доста други музиканти сега само на маса си чеша крастата а тяе голяма . :)

Потребителски аватар
pike
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pike » Съб 27 окт 2007 9:11

doking написа:
Nick_axe написа:
pike написа: Коя ти е бандата и къде забивате на живо/гледам че си от Пловдив/.До не много отдавна и аз гравитирах покрай музиката.

Радвам се че има и такава тема учих в Пловдив 8г и там свирих говоря за 1990 г тогава всяка година имаше рок фестивал на бунаржика и там съм участвал със доста добри музиканти само рок наше производство но след 2г видях че нямаше хляб в и се насочих към кръчмите /соло китара съм/ и съм приятел със едни от най галемите имена в музиката в Пловдив в онези времена а някои и сега да кажем група Фул Макс със МИТЬО ГЮРОВ
за мен най добрият китарист в бг барабанист Сребрин, стар вокал Павката това всъщност е моята бившя група. И доста други музиканти сега само на маса си чеша крастата а тяе голяма . :)

Щом познаваш тея хора значи най-малкото се познаваме по физиономия.А щом си от Девин познаваш Жоро Брусев!! :headbang

Последна промяна от pike на Нед 28 окт 2007 8:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 27 окт 2007 12:40

Абе сега се опитвам да продрънквам на едни орфей :?

doking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doking » Пон 29 окт 2007 13:54

pike написа:
doking написа:
Nick_axe написа:

Щом познаваш тея хора значи най-малкото се познаваме по физиономия.А щом си от Девин познаваш Жоро Брусев!! :headbang
Да колега познавам Жорето Брусев тои свирише в ония времена в Рицари на огъня но рядко си идва в града тогава бяха диви времена сега подържам връзка не знам дали го познаваш Борето Тимушев голямя глава но така и не се реализира нещо.

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Пон 29 окт 2007 14:00

Аз дрънкам на ел. ритъм китара...

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 29 окт 2007 17:22

Лекинко.Китарка.Като пийна малко.

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 04 юли 2008 23:39

Браво повечето се китаристи сме се сабрали тука, жалко че нема момчета от варна да опнем по някой жица при (ваското клуб 33) - а чудно ми е как мога да слушам и хеви метал,спид метал, блиак метал, готик метал-готикрок и поп фолк в едно. Постоянно надупвам в колата nightwish напоследак ,по ме кефи готик музика за у колата фолка чат пат -но като чуя някой синтизатор откачам залепвам да гледам и мога да седя с чесове. Напоследак бая си мисля да избухна с някой кредит за синтезатор ма много скъпи корка и роланда. Па и бая уроци ше има иначе кат гледам лесно става така с пръстите незнам това че съм свирил на китара 5 години дали нема да ми помогне.

Потребителски аватар
az-emo-pi4a
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Интересно ми е - има ли хора тук,които се занимават с музика

Мнениеот az-emo-pi4a » Пон 23 май 2011 15:00

Та има ли колеги който свирят на пиано,трябва ми малко помощ?

bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Мнениеот bread1978 » Пон 23 май 2011 21:33

Преди 15 години свирих на барабани в пънк-рок група "Кривъ Нивъ", също и на ритъм китара ънплъгд по заведения. Сега...като пиенем дрънкам за настроение на компанията. heavy metal zork

Потребителски аватар
kat007
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU

Мнениеот kat007 » Вто 18 окт 2011 12:28

:D Аз ...свиря на пиано и китара...от достааа време :Mr Green Fun heavy metal zork :да:

Потребителски аватар
burn0ut
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот burn0ut » Съб 22 окт 2011 17:24

Занимавам се от време на време с инструменталчета - главно Хип Хоп :) Иначе до музикални инструменти съм имал бегъл достъп mhihi

Потребителски аватар
BukTop
Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BukTop » Чет 28 юни 2012 18:21

Стара е темата, ама да се запиша и аз. :)

От 7-8 месеца се уча да свиря на барабани. Предимно ходя на уроци и си дрънкам в къщи на комплекта, комшиите ме намразиха вече :D. Няколко пъти се събирахме с едни пичове да свирим и така... eusa

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 29 юни 2012 23:00

BukTop написа:и си дрънкам в къщи на комплекта, комшиите ме намразиха вече :D.

Ако можеш задели някой лев и си вземи от електронните барабани Роланд или Ямаха, ръгаш слушалките и няма да имаш проблеми с комшии!

Потребителски аватар
BukTop
Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BukTop » Пет 29 юни 2012 23:54

Не ми допадат електронните барабани, а и ако успея да заделя толкова пари, едва ли бих ги вложил в тях... С комшиите сме се разбрали, свиря само в позволеното от закона време, но ги виждам как ме гледат, като ме засекат с палки в ръка :Mr Green Fun

Потребителски аватар
zylmishok
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот zylmishok » Съб 30 юни 2012 0:11

maznia написа:......Па и бая уроци ше има иначе кат гледам лесно става така с пръстите незнам това че съм свирил на китара 5 години дали нема да ми помогне.

Ще ти помогне солфежа и хармонията,до колкото си ги научил,но във пръстите започваш от начало :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”