здравейте!
някои има ли представа от каде освен от юнитреид мога да си намеря жило за скорости, защото в юнитрейд ми опънаха скромната сума от 161лв., а във всеки друг магазин кадето проверя ме пращат в юнитреид, моля някои ако има идея от каде мога да го намеря да помага
не мога да разбера как 120см. жило може да е 161лв
Жило на скоростния лост
- Joro1894
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
забравих най-важното
забравих най-важното става въпрос за поло 1996г. не знам дали става от друга кола
имаш ли координати на този човек в княжево
имаш ли координати на този човек в княжево
Е точно при тези "майстори" бях наскоро и ако знаех какво ще стане нямаше да отида. Вземат почти колкото ново от магазин, правят се на страшно компетентни с неща от сорта "при мен 1 см е 10 мм, аз така работим", после жилото дълго и не се събира и ... абе най добре си намери оригинално. Техните жила са с въжета от Практикер, няма покритие с пластмаса, смазване или каквото и да е. Докато ти правят жилото нямаш право да влезеш да погледнеш, ще им развалиш майсторлъка или ще видиш как се работи на око. Колкото кажат плащаш и после плачеш! 

- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега бих те посъветвал приятелски или да си вземеш от Юнито ако имаш възможност /кожудери мръсни/ или да отидеш при добър майстор да ти сложи обикновенно жило за 30-40 лв., което трябва да се напасва. Разрови се във форума има не един и двама колеги който са писали за жилата...много са кът, но поне се знае че и не саморегулирщо се жило пасва. Аз лично го смених преди 3 месеца и се бях видял в чудо
УСПЕХ

УСПЕХ
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”