Тото 6 от 49
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Тото 6 от 49
Здр. Колеги някой знае ли коя система дава най голяма печалба на тото 6 от 49 и 6 от 42. Проверих няколко системи , освен, че са много скъпи и не дават джакпода , като попълна и шесте числа от текущия тираж. Някой знаели коя система дава най голяма производителност. Единствената система , която ми харесва за сега е вълчия капан, защото при четири познати цифри дава 2 петици и около 42 четворки.
Последна промяна от nikson85 на Съб 30 юни 2012 22:23, променено общо 1 път.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тото 6 от 49
Аз знам - най голямата печалба е като не се занимаваш да си даваш парите за комар 

Конкретно тия според мен не са "комар", а преброяване на баламите (с добро чувство).
Мислиш ли, че който е наясно със системите ще ги споделя във форум? Най-вероятно такива хора си пекат задниците целогодишно на Карибите/Канарите/Палма де Майорка и смятат каква е вероятността да им падне самолета (по-голяма от това да улучиш 6/49)
Мислиш ли, че който е наясно със системите ще ги споделя във форум? Най-вероятно такива хора си пекат задниците целогодишно на Карибите/Канарите/Палма де Майорка и смятат каква е вероятността да им падне самолета (по-голяма от това да улучиш 6/49)
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Пускаш към 14 милиона фиша и гаранция ще спечелиш горе долу толкова са възможните комбинации.
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
най сигурната система е да си пускаш парите за фиша в касичката на детето.... откакто тотото стана частно и магариите станаха големи.... и все големи джакпоти да събипат паричките на хората...
п.п. мечтите са безплатни, фиша е с пари
п.п. мечтите са безплатни, фиша е с пари
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
lokva написа:откакто тотото стана частно и магариите станаха големи....
Тотото частно?

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
отдавна няма нищо държавно освен на книга.... тотото е една огромна пералня но форумите не са подходящо място за споделяне на разни неща .....
lokva написа:отдавна няма нищо държавно освен на книга.... тотото е една огромна пералня но форумите не са подходящо място за споделяне на разни неща .....
Да форумите не са подходящи за такива неща аз питах за системи ,а вие говорите за съвсем други работи където не влизат в отговора на темата.
Не съм задал въпрос за кой държи тотото, дали е държавно или частно не ме интересува.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Няма система в тази игра, която да ти гарантира успех.
Общият брой на възможните комбинации в играта 6/49 е 13 983 816. Това значи, че ако пуснете 6 числа в 1 зона, ще платите 0.65 лв. и ще имате шанс 1 към 13 983 816
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Трябвало е по-рано да почнеш да играеш! Избираш си едни числа, и само с тях играеш, до 10 години би трябвало да ги изберат и тях, ако и те не пускат Джакпота, само на едни и същи числа 

Аз си играя тото и то от доста време,причините са няколко: давам пари за спорта,чеша си крастата и не на последно място като тегля чертата съм на печалба.По 20лв на месец средно давам а съм печелил 5ца в 5 от 35 4800лв.А това със системите вече си отива към комар...статистиката сочи че джакпот се печели с обикновен фиш 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
" Само един мъничък сперматозоид е необходим, за да оплоди яйцеклетката на една жена-но има ожесточена конкуренция за тази чест!
В действителност средната еякулация на мъжа съдържа около 200 милиона сперматозоидчета. "
14 000 000:1
Това нищо не е спрямо тези 200 000 000. .... точно вие да успеете и да се родите. Така , че сте изкарали много по-голям късмет, че сте се родили и сега пишете тук 
В действителност средната еякулация на мъжа съдържа около 200 милиона сперматозоидчета. "
14 000 000:1

-
- Автомобил:
- Двигател:
баба ми играе тото от много отдавна 30 години е с едни и същи числа , само 5 от 35 е с различни - именно там обаче сме имали печалби , така че и едни и същи числа не е гаранция че някога ще се паднат
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Откакто излезнаха в един тираж в две различни тегления еднакви числа....спрях да пускам тото...от тогава съм само напред в предвид на това че не пускам фишове 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”