Няколко марки дизелови автомобили 1.9 от 2500 до 3500 лв?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги пред голяма дилема съм, моля за мнение на автомобили.

Мнениеот emo-gar » Нед 01 юли 2012 10:02

Matematiks написа:Баси аз къв балък съм бил да дам 3700 за Ауди Б4 1,9 ТДИ :P

Таман щях да му препоръчам кардинално да смени избора и да се огледа за едно старо,добро Ауди Б4,Авант,Дизел от около '94г...за около..тия пари... :talk:
Щото аз натам май ще вървя..наесен.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 01 юли 2012 15:55

За тия пари с повечко късмет и на А6-С4 с AEL ше се метне вече 8)

Питай колегата Ради НРГ :mrgreen:

Глеам интериора на Сеата и гледам на Аудито и имам чувството,че тия коли са от различни планети напрао mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 01 юли 2012 17:30

Колега, по-добре се ориентирай към нещо японско, поне знаеш че е здраво! Ето това ми хареса на мен за тези пари които имаш мисля, че ще ти влезе в бюджета -> http://www.mobile.bg/11341155929253082

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 01 юли 2012 18:31

Нема лошо за японците,ама тоя техен смотан интериор!Моята колица и тя влиза в години,и аз се замислям с КАКВО да я сменя.Гледам модели,А6-С4,Шкода Октавия О1,Тойота Карина като на колегата Mafiota съм карал,но тоя гаден интериор?Сега ще скочите,ама ако прекарваш по-голяма част от времето си в колата,няма ли да се кефите ако вътре ви е приятно за окото.Допира до пластмасата?Можете да ме вземете за сектант,ама нема такъв кеф да превключваш скоростите на Ауди,онова мазно влизане :drinking:

Категорино се отказах от Пасат Б5,Б5.5 или Ауди А4 В5!!!

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 01 юли 2012 19:29

Хахаха,това последното мнение,все едно аз съм го писал! Кеф цена няма!

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 02 юли 2012 19:33

Като започнете с вашите префърцунени изказвания, все едно не мъж ами няква руса кифла си избира нова жипка от витрината на шоурума :screwy

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Пон 02 юли 2012 19:39

Абе именно щото не сме кифли ами хора които искат кеф от шофирането,затова и усещаме разликата.Няма такаво дърво като интериора на повечето японски коли! Истина е,истина е и,че на повечето сеати,някой фолксвагени,повечето шкоди интериора също е дърво,ама както и да е. Имах и нисан,е няма такова дърво! :bowdown

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 02 юли 2012 19:45

Kолега ако искаш кеф от шофирането определено кола за 3000лв. няма да ти задоволи изискванията, последното нещо по-което трябва да избираш кола за тези пари е интериора, не мислиш ли ?

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Пон 02 юли 2012 19:51

За теб-може би е така,за мен и за много други хора-не.
Само ми покажи един японски автомобил който да е с интериор красив колкото на ауди 80 интериора от 1986-а година,тоест б3.Няма друг автомобил с толкова красив интериор от тези години.
А за качество на интериора да не говорим...
Ми моя нисан беше егати и отвратителната пластмаса навсякъде,пък и скърцаше на всичкото отгоре! Полото дето го имам далеч не е по-различно,интериора съвсем не може да се нарече нито красив нито качествен,не е най-важното,прав си.И все пак следващата ми кола,няма да бъде такова дърво отвътре,все пак един автомобил трябва да радва собственика си а не вътре да се чувства все едно е в завод за еднократни пластмасови изделия!

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пон 02 юли 2012 20:24

forski написа:Kолега ако искаш кеф от шофирането определено кола за 3000лв. няма да ти задоволи изискванията, последното нещо по-което трябва да избираш кола за тези пари е интериора, не мислиш ли ?

абе това не значи че трябва да ти е тъпо като я караш после, и мен ме навиваха за нисани и мазди, а хондите направо са като тоалетни вътре с тея тънки ръчки точно да си набодеш едно руло трипластова :lol: (аз търсих кола до около 2500)
каквото и да говориш аз само си представих как би изглеждало ако съм вътре и веднага се отказах, японците може и да са здрави ама вече са на години.

Потребителски аватар
Bluebeard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bluebeard » Пон 02 юли 2012 20:28

Колега, ще си позволя лекичко да насоча взора ти към Пежо 406 и Рено Сценик. Дизелови - в годините '97-'98. :)

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 02 юли 2012 20:31

И какво колега "quattro" по-добро от изброените си купи за тези пари, в което да ти е кеф и да не е на години ? :)

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пон 02 юли 2012 20:46

купих си ауди б4 което ме радва в пъти повече от всичко което гледах, ся ясен си ми, ще ти дам пример имам приятел нямаше много пари като търси кола и взе сузуки балено сравнително ново , чупи полуоска докато си завива най-нормално, ремонт 350лв цялата кола 1500лв, бензинова помпа го остави на пътя, ел.проблеми...чупи се колкото всичко друго, ама аз съм бил направил грешка дето не съм взел японец :lol:
това ти го казвам защото за тея пари колкото ти е по-нова колата повече се страда, аз не я мисля като минавам по дупки колко ми била дебела предницата.кажи ми японска пола до 2500 като имай в предвид че аз съм търсил преди 6 месеца сега цените може би са други, та кажи ми кола която да е с клима с газ или поне лесно да се газифицира.просто питам аз не намерих

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 02 юли 2012 21:01

Еми казал съм, още на първа страница от темата, автомобила си има всичко нужно и е в пъти по-добър автомобил от изброените номинации на автора, че и от твоето Ауди Б4 :)

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пон 02 юли 2012 21:03

quattro^^ написа:купих си ауди б4 което ме радва в пъти повече от всичко което гледах, ся ясен си ми, ще ти дам пример имам приятел нямаше много пари като търси кола и взе сузуки балено сравнително ново , чупи полуоска докато си завива най-нормално, ремонт 350лв цялата кола 1500лв, бензинова помпа го остави на пътя, ел.проблеми...чупи се колкото всичко друго, ама аз съм бил направил грешка дето не съм взел японец :lol:
това ти го казвам защото за тея пари колкото ти е по-нова колата повече се страда, аз не я мисля като минавам по дупки колко ми била дебела предницата.кажи ми японска пола до 2500 като имай в предвид че аз съм търсил преди 6 месеца сега цените може би са други, та кажи ми кола която да е с клима с газ или поне лесно да се газифицира.просто питам аз не намерих

Карина 95-97 с 4а-фе мотора, примера който си дал не е много вървежен защото аз мога да ти дам стотици примери с обратната насоченост-колко немски коли са се прецакали и как ремонта им не е толко евтин, ама ще изпаднем в един омагьосан кръг.Всичко се чупи -въпроса е като го вземеш колко време няма да има ядове с него , което пак е относителна величина.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”