въпрос за масло
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за масло
Доливай смело.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
misho_kr написа:Питах кво е за смяна а той ми каза марката на маслото.Е значе няма да е проблем ако му долея малко 15в40.
Ами то като е мислено за Опел, нормално е да спре горенето с него
Наистина ли искаш да си съсипеш колата за едни 50 лева? Колко км остават до смяната? Подари го на някой това масло и си купи като за твоята кола. Ама ако твърдо си решил - ние тук няма как да те спрем
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Руски бълвочи не съм слагал дори и на руските си коли,които съм карал някога!!!!За руснаците понятието стандарт е непознато!!!Може днес да е с перфектно качество,а утре боклук...всичко зависи от махмурлука на производителя!Казвам го съвсем сериозно и отговорно!!!
-
wolff1
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Не се сещам за по-калпаво масло от GM. Каквото и да сипеш, все тая...
няма такова масло като GM. Маслото за GM, както и БМВ, ФВ/Ауди, Мерцедес и т.н. се прави от Кастрол и то не е по различно от съответсващия му модел Кастрол. Форд също се прави от кастрол.
-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
wolff1 написа:muns61 написа:Не се сещам за по-калпаво масло от GM. Каквото и да сипеш, все тая...
няма такова масло като GM. Маслото за GM, както и БМВ, ФВ/Ауди, Мерцедес и т.н. се прави от Кастрол и то не е по различно от съответсващия му модел Кастрол. Форд също се прави от кастрол.
И не е толкова калпаво, колкото го описвате
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Взимаш си Mobil 1 Super 2000 10W40 и не си правиш експерименти. Аз на бензиновия минах от Мобил 1 на Кастрол каквото сипваш в момента и не съм доволен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”