Роси, аз съм на линия тогава. блокчетата, моливите и фулмастрите са от мен! само ще се уточним колко да са. даже си мисля и за един статив - подарък, но това ще е по-натам, имам идея и за него.
от мен ще има задача с бои. ако има дете с талант, дори мисля, че мога да направя нещо по въпроса, ако иска да продължи с рисуването.
трябва да помислим за игрите, ако е лошо времето.
За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
itni написа:С many ще осигурим картата на света. Има ли някакво значение колко ще е голяма? Според мен е по-добре да е по-голяма...
Да нека да е по-голяма - за стена.
Последна промяна от L&R на Чет 26 окт 2006 10:31, променено общо 1 път.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
Стиви Джи написа:Sara01 написа:В края на учебната година ще има един абитуриент.
Напролет можем да го облечем например.
Да, мислихме по въпроса, но решихме да го обсъдим като вариант след срещата в дома, да да не се нахвърляме в доста посоки за сега.
Момчето изглежда кротко и свясно, а и не мисля,че за такъв сериозен форум като нашия, ще представлява проблем купуването на един костюм, риза и обувки ....
Нещо което забравих да спомена и е доста похвално е, че от този дом има редовен студент по право в СУ вече трета година

Последна промяна от Sara01 на Пон 30 окт 2006 10:41, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еее... защо чак сега виждам темата!
Както и да е, важното е, че я видях. Та, по темата:
Работя в сферата на компютрите и ми допадна идеята да им се занесат 1-2 машинки там. И аз имам изостанали части, а и също така мога да взема на символични цени. Да се качат доста игри на 2-те машинки, един кроснат кабел и да може да се играе в мрежа например. Може да се ползва и с образователна цел. Та, колеги, казвайте какви части имате, какво може да се предостави.

Работя в сферата на компютрите и ми допадна идеята да им се занесат 1-2 машинки там. И аз имам изостанали части, а и също така мога да взема на символични цени. Да се качат доста игри на 2-те машинки, един кроснат кабел и да може да се играе в мрежа например. Може да се ползва и с образователна цел. Та, колеги, казвайте какви части имате, какво може да се предостави.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:Еее... защо чак сега виждам темата!Както и да е, важното е, че я видях. Та, по темата:
Duron 1GHz, дъно Asrock с кутия и захранване. Мисля че отделно имам и ромче някакво, ланкарта.
- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа: Работя в сферата на компютрите и ми допадна идеята да им се занесат 1-2 машинки там. И аз имам изостанали части, а и също така мога да взема на символични цени. Да се качат доста игри на 2-те машинки, един кроснат кабел и да може да се играе в мрежа например. Може да се ползва и с образователна цел. Та, колеги, казвайте какви части имате, какво може да се предостави.
Чудесна идея!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”