Васе, за 20х. пробег ако знаеш колко пъти съм спирал зверски (140 - 50) ....... жална им майката....... ама всичко е божа работа да знаеш (д****ба и Куките.....).
Знам само, че цялата спирачна система (е вече като не броим спирачната помпа) на колата са производство на АТЕ......... така, че мисля ясно е какви ще бъдат новите дискове + накладки

.
Между другото, повечето почивни дни прекарвам в едно селце(Стара Кресна), което се слави с минералните си банни...... та пътя до там е с наклон 8-10% и са едни серпентини....... майка жална.....

. Интересно е спускането - натоварването на спирачките е огромно. Най- интересното е, че в края на спускането отсечката е доста стръмна и в края и има ж.п. прелез, точно преди да излезеш на Е79. Като видиш спуснатата бариера в последния момент - нема дискове...нема накладки .... всичко е на скарата.....
За сега всеки път дал Господ добри спирачки, защото Аудьо се слави с дълги предавателни числа на скоростите, ама пусто чудо на 2-ра спускам и 3-4-5х.об./мин. ходи матора и силииииии още бе Васе не спира - та ако нямаш сопки си у раските и надолуууу у доло.
П.П.:Не твърдя, че са нещо особенно ICER, ама вършат работа - това е личен опит...... пък щом Ваското1 казва НЕ........ значи НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.