Колеги имам проблем с качването на снимките.Ако може някой на лично да ми даде и мейл да му ги пратя и да ги качи ще съм много благодарен.мерси предварително
Качи ги тук http://picbg.net/login.php Като се качат под снимките има поле BBCode просто копирай написаното в него и го постави в полето за писане на мнение във форума, ако не се справиш прати ми ги на ...@gmail.com и ще ти ги кача
Последна промяна от К.Одаджийски на Вто 03 юли 2012 8:56, променено общо 1 път.
Колега язък ти за труда! Хубаво си го направил, ама това спуканото защо не го подлепи с нещо от вътрешната страна? Мажеш с лепило и слагаш пласт бинт. Като изсъхне повтаряш и след няколко пласта щеше да стане здраво и ако си го напаснал добре изобщо нямаше да личи от лицевата страна, че е бил счупен.
тавана се спука при слагането и нямаше как пак да го смъквам,да разлепям и пак всичко наново.Щях да прецакам фолиото.Ще пробвам тези дни на място да го оправя.Иначе като цяло мисля че се получи.
По принцип не ми се нравят такива изг*зици като "карбоновото" фолио ,но в твоя случай е станало доста добре.На живо не знам как изглежда,но надали е по-зле
dontaskdontsay написа:Някои знае ли дали има дали в Монтана има фирма за претапициране на тавана и къде се намира тя ?
Викат му Пако и се помещава между двете автокъщи до ОМВ, нямам телефон. Те тва е негова работа Мисля, че и пича в Благово се справя много добре, ама по- дебело взима.