Ако си му записал номера,от кат имаш протокол за катастрофата с всичко описано -нямаш грижи ,те ще го намерят ,ти ще си вземеш парите от каското ,и може да се радваш че не си го пребил -после само излишни ядове заради това щеше да имашMITKO_DVD написа::
didoriginal написа:Номера записа ли? И какви точно са щетите?
musura написа:аз немога да разбера защо трябва да се хващате за гушите заради някакви тенекии? Ами как няма да избяга човека, като сигурно го е хванало шубето яко, да не го смелиш пред жена му и невръстния му син!
MITKO_DVD написа:[Ечак толкова не съм щял да го бия много,верно че съм 180см и 120кг,бивш републикански шампион по джудо за юноши старша възрасн,но .......
:
Geleto написа:MITKO_DVD написа:[Ечак толкова не съм щял да го бия много,верно че съм 180см и 120кг,бивш републикански шампион по джудо за юноши старша възрасн,но .......
:
Абе на бой и е...е майстор немаЗапали свещ на Оня дето те е спрял и си кажи "майната му, какви по - лоши неща стават". Всичко е преходно! Утре няма да си толкова ядосан!
Geleto написа:MITKO_DVD написа:[Ечак толкова не съм щял да го бия много,верно че съм 180см и 120кг,бивш републикански шампион по джудо за юноши старша възрасн,но .......
:
Абе на бой и е...е майстор немаЗапали свещ на Оня дето те е спрял и си кажи "майната му, какви по - лоши неща стават". Всичко е преходно! Утре няма да си толкова ядосан!
ACCELERATOR написа:Може да те пре*бе лошо, ако каже, че си му налетял на бой, и затова е избягал. Пък си има и свидетели..
MITKO_DVD написа:..... и невръстни я му син ,но сякаш някой ми каза спри,:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: drotomir и 34 госта