Поло 1.9-сама мени оборотите, двигателя .99 год.РЕШЕНО

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
grishitu
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло 1.9-сама мени оборотите, двигателя .99 год.РЕШЕНО

Мнениеот grishitu » Пет 22 юни 2012 11:34

stivenj написа:
al3xbg написа:Честито за добрата развръзка колега :)

При мен вчера на всичко отгоре, забелязах, че блока на двигателя е омаслен в задната долна страна, та ако се окаже гарнитура и както не съм сменил още маховика и съединителя -> подарявам :D Още веднъж честито.

Това не е приятно колега,мога да предположа ,че те чака даване на доста пари,аз определено след това което направих сега съм убеден,на есен ще продам полото и следващата ще е тойота ярис1.4.Майстора който прави помпата ,така ми се накара ,защото го критикувах,че е много скъп ремонта за тази барака,толкова пари да се дават ,той ми вика да си взел 1.9 тди за да те надживее и да не плащаш толкова пари.

Ако ще подарявате или давате начасти колите си, пишете ми. Ще спечелим взаимно :D

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stivenj » Сря 04 юли 2012 12:28

Към приключената тема бих добавил ,че това претрисане и трудното палене е било и от маховика ,оказа се ,че е за смяна ,и това ме осмърти,отидоха нови 700 лв,този таралясник остана вечно мой.Оказа се ,че основните ядове са били от маховика.Минавам на твърд маховик -Валео.И съвет към тези ,които още се двоумят дали да си купят поло -дизел.Никога не го правете ,толкова голям боклук, надали са произвеждали швабите.

grishitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grishitu » Чет 05 юли 2012 9:53

Тази тема ако има как да я прочете колегата, който ми беше задал въпроса в една друга тема, защо не си харесвам колата нека я прочете да помисли и пак да ме пита. Темата беше нещо от рода на "избор на поло ....."

Ако има как темата да остане на преден план за да не потъва в забрава, и да могат други колеги да четат.

Потребителски аватар
tomo8889
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tomo8889 » Съб 25 авг 2012 14:59

stivenj написа:Към приключената тема бих добавил ,че това претрисане и трудното палене е било и от маховика ,оказа се ,че е за смяна ,и това ме осмърти,отидоха нови 700 лв,този таралясник остана вечно мой.Оказа се ,че основните ядове са били от маховика.Минавам на твърд маховик -Валео.И съвет към тези ,които още се двоумят дали да си купят поло -дизел.Никога не го правете ,толкова голям боклук, надали са произвеждали швабите.

НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГА НЯМА ПО ГОЛЕМИ ТАЛИГИ ОТ VW POLO DIESEL-ОТ ТУК НАМРАЗИХ И МАРКАТА И ПОВЕЧЕ ЗА НЕЯ НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ

Върни се в “Дизелови агрегати”