Иначе като нов потребител, бих казал че форума е супер, но е малко хаос в секциите, защото не са разделени по генерации ( MK I, MK II), но предполагам че се свиква.
hooligans написа:siem написа:zloby3400 написа:hooligans написа:Теми и мнения НЕ се трият, нали трябва да са полезни и на други хора, освен авторите им!
Имах предвид аз да ги махна от "Виж собствените си мнения" - като съм коментирал 50 теми преди 3 години и вече не ми трябват най-отгоре в списъка защото колегите продължават да си пишат. Идеята е както във Фейсбук има бутон "Не желая да следя темата" или нещо подобно беше. Не е болка за умиране ама е досадно.
Този въпрос и аз го бях поставил преди година две в тази или една друга (вече заключена тема), и тогава ми беше обяснено от Уважаваяния от Мен Екип, че като съм надраскал много глупости ще се налага да си ги чета до живот или докато не си изтрия регистрацията и бях наречен как ли не от знайни и незнайни така че и ти очаквай същото
Епа така е, да не съм ги писал аз...
Ти си си ги писал, ти ще си ги четеш като си гледаш мненията![]()
Ludia написа:Има ли инсталиран плъгин на форума, позволяващ отварянето му чрез приложение за iOS/android OS, без да се налага употребата на web browser ? Пример за такива приложения са TouchBB Forum browser, Forum Runner и др... Ако няма, то ще има ли някога ?
hidalgo написа:А аз да задам въпроса на Ludia още веднъж
Ludia написа:Има ли инсталиран плъгин на форума, позволяващ отварянето му чрез приложение за iOS/android OS, без да се налага употребата на web browser ? Пример за такива приложения са TouchBB Forum browser, Forum Runner и др... Ако няма, то ще има ли някога ?
zloby3400 написа:Този въпрос за градовете го бях задал преди време и отговорът беше че не е възможно.
zylmishok написа:Относно сайта.
Много често ми се налага да кликам по 5-6 пъти до като ми се зареди примерно "последни мнения" и това няма връзка в колко часа ще го направя.
Знам ,че на моменти не му е лесно на сървъраи ако мога да бъда полезен със хост или хардуер - свиркайте и каквото мога ще помогна.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта