vackooo ще видим като се захвана с по сериозно с това..а ако се хвана сериозно, генерацията мисля да е права хром никелова тръба с подходящот истинско крайно гърне...но това е много далече във времето
мерси за съвета, ще бъде взет под внимание!
Тъй като вчера трябваше да мина преглед за втори път тази година защото незнайно как ми изчезна талона за преглед, а стикера няма никаква стойност ако го няма талона. Трябваше да навия койловете с 3см, за да мога да мина през канала и валовете, днес докато ги развивах, намерих малко време да си боядисам апаратите и "супортите" от сини в червени
За целта процедирах по следния начин, напръсках ги с разредено безконтактно (което общо взето работи като меглио) изчаках малко, после напръсках пак и го разтръках с една четка за боядисване, за да падне по-голямата част от накладковия прах, избърсах с парцал, намазах с ръждопреобразовател изчаках 2-3 цигари време, измих с вода, обезмаслих с короселин и с четката без да се вманиячавам ги боядисах с червен автоемайлак на селт.
За тези който си боядисват спирачките с високотемпературна боя, колко температура ви дигат спирачките?
Аз ги карах около 5 години боядисани с обикновена блажна боя и освен малки отлюпвания на 2-3 места друго нямаше, просто боята се изпича върху апарата.
И резултата

Не е кой знае какъв тунинг, но нямам време и пари за по сериозни интервенции в момента, а и все пак отзад червено отпред синьо...беше прекалено екстравагантно дори и за мен

Естествено, истински нещата стават като се смъкне апарат изтърка се хубаво, шприцне се изтърка се на вода, боя и лак с пистолета...но това ще се случи когато заменя тези апарати ако изобщо го направя
П.С. И да ако си загубите талона за преглед получавате нов заедно със стикера и удоволствието да минете през валовете само за 30 кинта...противно на логиката след въвеждането на цифровите шитни, дубликати не се издават в случай че нещо се случи с оригинала.