Сваляне на лайсни Passat 5.5
- paaco
- Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
- Двигател: AVF 2005
Сваляне на лайсни Passat 5.5
Здравейте колеги! Интересувам се някой свалял ли е задната лайсна на пасат 5.5 седан тази с хрома на нея. Ако някой знае как става да сподели моля, че съм решил да слагам парктроник а под нея са оригиналните дупки.
Re: Сваляне на лайсни Passat 5.5
Някой те е подвел. Оригиналният парктроник на Б5.5 е в най-долната част на бронята - тая която не е в цвета на купето. Когато е с парктроник, въпросният детайл е с друга форма.
За лайсните - тия без хром се свалят като се "отщипват" в някаква посока. По спомен, имаха и някаква контра за да не изпадат по улиците.
Пак по спомен, не мисля че без демонтаж на бронята ще успееш да ги свалиш или поне не и културно...
За лайсните - тия без хром се свалят като се "отщипват" в някаква посока. По спомен, имаха и някаква контра за да не изпадат по улиците.

- paaco
- Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
- Двигател: AVF 2005
Прав си колега само че това е за комбито. За седана си е под лайсната. Аз се наврях отдолу и напипах дупките. Мислех да мина тънко само със сваляне на лайсната ама май ще се сваля бронята.
Да не отварям нова тема ще питам в тази.
Надраха ми предната хромирана лайсна под левия фар. Та въпроса е как се сваля? Нужно ли е да се маха цялата броня, както е написал колегата горе?
Надраха ми предната хромирана лайсна под левия фар. Та въпроса е как се сваля? Нужно ли е да се маха цялата броня, както е написал колегата горе?
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
и отпред и отзад лайстните се свалят по посока вън от бронята: viewtopic.php?f=6&t=181933&hilit=side+marker
това е за комби, но на седана е същото. За парктроника paaco е прав.
това е за комби, но на седана е същото. За парктроника paaco е прав.
paaco по-лесно ще ти е да свалиш бронята. Просто развиваш около 12 болта от подкалниците и най-долната част на бронята , сваляш стоповете и от всяка страна има по още 2 болта. Развиваш и тях и си готов.За 10 мин. работа