Защо има разлика в цената на метана в София?
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защо има разлика в цената на метана в София?
Е то на повечето места в София е около 1,50 само на ОМВ е 1,35. Поне преди две седмици беше така, оттогава не съм в София.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
От тогава е 1.57 на почти всички места в София.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Днес в Стара Загора метана е 1,69лв! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
dushanov написа:Днес в Стара Загора метана е 1,69лв!
Колега немисля, че ще те претисни тази цена , като знаем че ще става и по скъпа ..... ; )
Дойде времето на велосипедите .... : )
- dushanov
GT limited edition, без да се заяждам по твоята логика, ако след време шибнат данък на велосипедите ми да да не се движим! А?
п.с.Мисля, че се познаваме с теб. Преди време бачках в ЕлитКар...

-
- Автомобил:
- Двигател:
dushanov нещо ме разбираш погрешно , НО както и да е , да си ми жив и здрав : ) ... Може и да се познаваме ама сега като немога да се сетя .... 
п.с. В Страсбург обмислят данък въздух , щото реално като дишаш отделяш въглероден двуокис и замърсяваш майката природа .. : )

п.с. В Страсбург обмислят данък въздух , щото реално като дишаш отделяш въглероден двуокис и замърсяваш майката природа .. : )
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
dushanov написа:GT limited edition, без да се заяждам по твоята логика, ако след време шибнат данък на велосипедите ми да да не се движим! А?
Данък велосипед е имало, питяй дядо си.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Защо има разлика в цената на кафето в барчето на работа - най-евтино, в барчето в блока - по-скъпо и в Мола - най-скъпо? Предлагам общонационален протест! Всички да си сложим стикреи на колите и значки на ревера и да бойкотираме кафето - никой няма да пие кафе до второ нареждане или до фалиране на кафенетата.kossel написа:Защо има разлика в цената на метана в София? Забелязвам вече, че всяка метан станция е с различна цена, от 1.35 лв на ОМВ Горубляне до 1.57 - 1.60 лв на други места? Не могат ли да си договорират цената, както правят по бензиностанциите и разликата за бензин, дизел и LPG е само 1-2 стотинки разлика?
Сигурно в Плевен цената на метана е 1.80-1.90 лв ?!?
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
myrshavija написа:Защо има разлика в цената на кафето в барчето на работа - най-евтино, в барчето в блока - по-скъпо и в Мола - най-скъпо? Предлагам общонационален протест! Всички да си сложим стикреи на колите и значки на ревера и да бойкотираме кафето - никой няма да пие кафе до второ нареждане или до фалиране на кафенетата.kossel написа:Защо има разлика в цената на метана в София? Забелязвам вече, че всяка метан станция е с различна цена, от 1.35 лв на ОМВ Горубляне до 1.57 - 1.60 лв на други места? Не могат ли да си договорират цената, както правят по бензиностанциите и разликата за бензин, дизел и LPG е само 1-2 стотинки разлика?
Сигурно в Плевен цената на метана е 1.80-1.90 лв ?!?
Не е лошо като идея.Само

- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
В неделя зареждах на ОМВ на цариградско - 1.67 WTF!? последно там беше 1.40 и нещо. Като сложат и акциза не ми се мисли колко ще стане. Вече се замислям за газова уредба. Тъкмо ще олекне колата със ~150kg 

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Днес в София 1,83. При тази цена на пропана вече почти няма далавера. Трябва да се заоглеждам за бутилка вече. Гледам и таксиджии взеха да махат метана. Сега ще я дигнат още заради намаленото търсене. Като гледам цените в белите държави метана все намалява. Но ние имаме стабилни договори, които само дигат цените. Надеждата е , че до края на годината трябва да пуснем и други на пазара си, иначе чувам ще плщаме 100 000 евра на ден глоба от ЕС. И на тия 11% колко ги чаках, но не съм разбрал били нагоре. Зареждах миналата седмица в Търново 1,93 , Севлиево 1,94 , Разград 1,85 . Там сигурно мина 2 лв. вече. Както се казва, каквото покарахме , покарахме.
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
В Пловдив вече е 1.97 лв.Няма никаква сметка вече. 

- dushanov
Днес: Метана в Несебър Лукойл 1,77лв, Бургас Лукойл 1,70лв, Стара Загора 1,89лв. Е нали веригите на 1 бензиностанция трябва да поддържат еднакви цени?
Хубавото на метана за разлика от газта е, че градско не гори чак толкова много. Не знам защо се получава така. Все още метана е най-евтин. Все още!
Хубавото на метана за разлика от газта е, че градско не гори чак толкова много. Не знам защо се получава така. Все още метана е най-евтин. Все още!
- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Троян-2,05 Ловеч-2,01 тия наште се поокапаха малко,в София заредих на 1,76 Правец 1,88 

- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Да, все още. Интересно ми е какво ще стане когато излезне на кантар с газта. Защото ние българите не сме прост народ, веднага ще се преорентираме ... всички тези таксита, ако спрат да зареждат метан, какво ще стане с метановия бизнес ..
Върни се в “Автогазови уредби”