alopoo написа:те така... щот ми триаат
Те може да ти трябват, но... правилата важат за всички.
alopoo написа:те така... щот ми триаат
kamazmaster написа:Опита ми не е свързан с каране на олио, а на отработено масло, но щом може да се кара на масло, олиото си е "цвете" направо
Копирам себе си от http://www.offroad-bulgaria.com/forum
"Да се включа и аз по една болна за мен тема.
Миналата (2011г.) си купих MB 124 300D без турбо. Разбира се този модел, както и 200Д и 250Д са с невероятни двигатели и там нещо от порядъка на милион километра пробег си е обичайно, моя го взех на 190 х. км. по километраж....не съм имал никакви илюзии, нали ... Като поразтърсих из колата намерих няколко пропуска по маскирането от някоя велика автокъща и стигнах до извода 6-700 х. км. което вече беше реалистично число, иначе колата си беше във форма и изобщо не и личаха километрите
Работя по сервизи (това съм и учил) та имам някаква "представа" за какво иде реч. Идеята на покупката беше експерименти с горяло (отработено) масло пък и малко да се повозя на Мерц Хубавото на този двигател е, че има фабричен подгрев на входящата нафта преди горивонагнетателната помпа (ГНП), като подгрева е топлообменник сложен на изходящата вода от главата и се стопля за секунди след запалване. Самата ГНП е редова, с отделен помпен елемент за всеки цилиндър и се маже с масло от двигателя а не с горивото което значително увеличава дуракоустойчивостта.
Експериментите ги започнах с отношение някъде 40:60 (масло:нафта), отначало без каквито и да било корекции по колата. Вървежа понамаля (то не, че тия много вървят по принцип ) започна и да пуши сериозно особено при повечко газ. Понеже маслото гори сравнително по бавно от нафтата му увеличих ъгъла на предварение на впръскването (върти се самата помпа, но е малко сложно че има един заврян О-пръстен който обича да протича... та брах малко ядове там). Вече съм позабравил но фабрично май му даваха 18 градуса изпреварване, а аз след няколко опита го направих някъде на 26 - не помня точно може и да излъжа. Вървежа се пооправи и пушенето почти напълно изчезна, особено впредвид каква чернилка му се налива. Същевременно експериментирах с пропорциите, разбира се и вие сте го обсъдили, че колкото повече е нафтата е по-добре, ама лакомията казва обратното Започнах да добавям и бензин към сместа, което също доста пооправи нещата, главно вискозитета а и зимата палеше доста по-лесно. Най-добре вървеше със смес в отношение около 60% отработено масло, 8% бензин и 32% нафта, като съм пробвал и по-гъсти, но не си е работа...
Разбира се маслото трябва предварително да се прецеди, колкото по фино - по добре, който си мисли че е добре филтрирано от двигателя се лъже. Опитах няколко начина, но бяха неефективни или пък се цапаше много та накрая възложих тази задача на допълнителен горивен филтър преди нормалния на колата. Преди да налея готовата смес в колата я прецеждах през няколко слоя марля (6-, зависи каква е. Взимах си стари горивни филтри от сервиза в който работех, е стига да не са невероятно затлачени. По чистите издържаха около 2 резервоара по 60 литра, а фабричния на колата го сменях на 4-5000 км. Хубаво е маслото да е от бензинов автомобил, а най-добре от такъв каран предимно на газ. Карал съм и с дизелови масла, но без предварително филтриране създават ядове! Цената на така полученото гориво лесно се смята - за едно зареждане взимах нафта за 40лв (около 16л.) бензин за 10лв. (около 4л.) и отработено масло 30л. (по 0.30-0.50лв. за литър), така за 50 литра сиромашко гориво давах 60-65лв. (1.20-1.30лв на литър, когато нафтата беше над 2.50, което си е наполовина). Разхода сравнително се запази с този на чиста нафта и извънградско беше около 7.5-8 с нормално каране и 10-12 градско в София. Така го карах около 10 х. км., двигателя се справяше добре с него и не е давал никакви проблеми, но другата ми кола беше на газ и разхода като лева за 100км идваше относително еднакъв, поради което по-късно го продадох. Не си заслужаваха разправията и процедурите по забъркването на алхимичните смеси при тези цени.
Но ако все пак ви се кара дизел и не ви се дават по 2.50 за литър трябва:
- хубаво да се филтрира предварително (а не като мен..) та за целта е най-добре да се използва центрофуга
- да не се прекалява с маслото спрямо нафтата
- предварителен подгрев непосредствено преди ГНП
- корекция на ъгъл на впръскване
- и най-вече жилав и сравнително прежален дизелов двигател
Дано съм бил полезен"
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта