махане на средно гурне?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
inter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter » Сря 25 окт 2006 20:23

landwarrior написа:,..... защото аз искам да ми е малко по тиха колата ,иначе звука е много як но на дълъг път е малко кофти ,ще мина утре до още някой да си каже мението и после ще пиша-може път тоя да е бил некъв дървен философ :roll:

Предполагам че със сигурност ще утихне , просто имах предвид че и заднотои гърне заглушава доста.
А иначе и аз така знам че основната тежест се пада на средното гърне но не съм чувал как работи голфа без средно , а само както писах съм го чувал без задно.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Сря 25 окт 2006 20:32

inter написа:
landwarrior написа:,..... защото аз искам да ми е малко по тиха колата ,иначе звука е много як но на дълъг път е малко кофти ,ще мина утре до още някой да си каже мението и после ще пиша-може път тоя да е бил некъв дървен философ :roll:

Предполагам че със сигурност ще утихне , просто имах предвид че и заднотои гърне заглушава доста.
А иначе и аз така знам че основната тежест се пада на средното гърне но не съм чувал как работи голфа без средно , а само както писах съм го чувал без задно.
днес от ем комплект ми казаха същото ,тия дни ще ходя да монтирам средно и после ще споделя

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Сря 25 окт 2006 20:47

[/quote]45-50 лв е средното гърне с монтажа[quote]
тия араби или турци ли са кви са добре са ме наредили 82 лв ми искаха за същата процедура!!! ако можеш да ми овясниш къде се намира този сервиз ще съм ти мн благодарен :D иначе попитах защото се кефя да ми бръмчи колата :heavymetal: но не искам и саксии по колата от приятните ми съседи :wink: така че явно ще го сменя и ще се задоволя с на заглушеното менте :roll:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

адг

Мнениеот longora » Чет 26 окт 2006 18:56

Pavcho2 да ти кажа за гърнетата ... няма да си мн тих :P аз сам само с резонантно и задно гърне ... другото е права тръба ... звука е мн готин .. плътен адскя звук ... но наистина на дълго е тежко ... аз често пътувам извън градско и не е мн яко ... но се свиква :P а иначе в града цепа мрака ... мн ме кефи да си се ръчкам и да си ръмжа :) мн яко!!!

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Re: адг

Мнениеот Pavcho2 » Чет 26 окт 2006 20:14

longora написа:Pavcho2 да ти кажа за гърнетата ... няма да си мн тих :P аз сам само с резонантно и задно гърне ... другото е права тръба ... звука е мн готин .. плътен адскя звук ... но наистина на дълго е тежко ... аз често пътувам извън градско и не е мн яко ... но се свиква :P а иначе в града цепа мрака ... мн ме кефи да си се ръчкам и да си ръмжа :) мн яко!!!

:twisted: Ти си с 1 резонантно а аз искам да сменя и 3те с резонантни и да сменя тръбите с едни като никелови щото си мисля че са по- леки от нормалните пък и не раждясват ...но това ще го реша чак като ида на майстор да ми даде съвет :).

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 26 окт 2006 21:27

bulr1dr написа:
45-50 лв е средното гърне с монтажа
тия араби или турци ли са кви са добре са ме наредили 82 лв ми искаха за същата процедура!!! ако можеш да ми овясниш къде се намира този сервиз ще съм ти мн благодарен :

Mалко си далечко ама все пак : във Варна до Старата гара , будката на Колка Кола. Сервиз "Пегас" Вземат от "Косер" с голяма отстъпка гърнета. За ново гърне монтажа е безплатен.Гърнетата са полски алуминизирани. За сведение на 155 2l TS 3 бр гърнета / резонансно -кръгло ф около 10-12 см дълго 40см , плоско триъгълно / стои под задната седалка и никъде го няма/ и задно гърне сплескано - 125см х 10-12см на около 45-50 см всичко равно на 140 лв .Лъскави, нови алуминизирани отвън против корозия.Монтаж без заварки само с фланец отпред и на гумени тампони за около 30 мин. Всичко си заспа на мястото без пробл;еми като се има в предвид , че общата дължина на к-та от 3 те гърнета е 1,60-1,80м заедно с извивките/т.е. не са само в права посока , преди и след плсокото триъгълно гърне са с кривки
Имам телефон но ми е на работа.

Имам за продаване и гърне на 1 месец -полско 40лв.

Потребителски аватар
WOOF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WOOF » Пон 15 яну 2007 23:13

Здравейте ... аз да ви кажа съм си със средно гърне , но имам един авер с голф 3 2.0 115 без ни6то
няма катализатор няма второ и краиното е уж рейсингово... еми в грава е мн добро .... но полицайте му правят проблем , на дълъг път като си подложен на такъв шум си е ужас.....Тоз авера вика 4е колата по-бързо ускорявала... аз незнам казвам само каквото съм чул от него

p:s със здраве

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”