Поло 6N 1.4 AEX от София до Гоце Делчев с багаж и 4 човека ми даде 7.3/100 със скорост окло 90-100км/ч
Колата е с ГИ Тамона
Колко газ Ви харчат колите:
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Колко газ Ви харчат колите:
Моята днес 110км с 16лв като товарна кола...супер
Все с отворен багажник се караше до село няколко пъти(планината).Гадния голф всичко си вкарва вътре мама му стара...мирише яко на газ така 
mupk0 написа:...мирише яко на газ така
От някъде изпуска значи. За това трябва да ти гори и по-малко.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Малко извънградско покарах тия дни. 11 ми дава с климатроник, на новата автомагистрала съм карал с 4 човека и много багаж, скорост под 140км/ч не падах освен на тунелите- 80км/ч
. Малко през селата около Перник и Брезник, и обратно до София 
. Малко през селата около Перник и Брезник, и обратно до София 
Голф 4, двигател 1,6 AKL, с много скапан газов инджекцион - Пегас, с Mimgas изпарител 9,5 смесено при скорост извънградско 100 - 120 и климатроник и маааалко по - големи гуми.
Моят автомобил е 1.6 на 75 к.с.Газовата уредба ми беше изпарител Lovato и бутилка Lovato.Плочка на моно инжекцията, както си му е реда.
Разход на ГАЗ извънградско при посочените характеристики имах точно 8,39 л. на 100 км.
Понеже никога не съм харесвал разни модификации по един автомобил, още при закупуването бях решил при изтичане на 5-те години да не презаверявам паспорта и отново, а да я махна.
Демонтирах и продадох газовата уредба и сега си карам на бензин 95.
Разхода ми на гориво при посочения по-горе двигател извънградско при средна скорост 90 км.ч в момента е 4,84 л. на 100 км.Ако нямаше толкова тирове съм сигурен, че щях да падна и под 4,5 литра.
Всичко зависи от състоянието на автомобила, използваните консумативи и маниерите на шофиране.
Разход на ГАЗ извънградско при посочените характеристики имах точно 8,39 л. на 100 км.
Понеже никога не съм харесвал разни модификации по един автомобил, още при закупуването бях решил при изтичане на 5-те години да не презаверявам паспорта и отново, а да я махна.
Демонтирах и продадох газовата уредба и сега си карам на бензин 95.
Разхода ми на гориво при посочения по-горе двигател извънградско при средна скорост 90 км.ч в момента е 4,84 л. на 100 км.Ако нямаше толкова тирове съм сигурен, че щях да падна и под 4,5 литра.
Всичко зависи от състоянието на автомобила, използваните консумативи и маниерите на шофиране.
- persiii11
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL 1999
поло 1,3 моно 55 к.с извън градско 6,5л /100км с 185/65/13 гуми а градско 7,5л/100км
а с 155/70/13 извън градско 6,3л /100км и градско 7,3л/100км
а с 155/70/13 извън градско 6,3л /100км и градско 7,3л/100км
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Днес с 37лв газ->365км(Стз->В.Търново->Павликени->Левски и обратно)
- BasS_m_BasS
- Автомобил: Golf mk3 GTI
- Двигател: 2E
Пасат б3 комби 1.8абс с обикновена газ 13/100 градско и 8-9-10 инзвънградско, зависи от карането и пътя. Газ предимно от Шел ;Д
- radiboi
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Искам да споделя и аз моя разход на газ.
Автомобила ми е VW GOLF-4 ,1.6 SR.
Сложих му чисто нов газов инжекцион BSM - Български и напълних до горе газовата бутилка.
Карах 100 км. градско и отидох да я напълня пак до горе и какво да видя , 17.200 литра, ужас.
Отидох там дето са ми я сложили и майстора каза ,че трябва още един път да я заредя до горе ,тъй като е било първо зареждане и като измина пак 100км.ще видиме колко е изхарчила.
Дали ще ми падне разхода или просто майстора ме гъбарка ?
п.п. Егати и работата да не би да карам Газка.
Искам да споделя и аз моя разход на газ.
Автомобила ми е VW GOLF-4 ,1.6 SR.
Сложих му чисто нов газов инжекцион BSM - Български и напълних до горе газовата бутилка.
Карах 100 км. градско и отидох да я напълня пак до горе и какво да видя , 17.200 литра, ужас.
Отидох там дето са ми я сложили и майстора каза ,че трябва още един път да я заредя до горе ,тъй като е било първо зареждане и като измина пак 100км.ще видиме колко е изхарчила.
Дали ще ми падне разхода или просто майстора ме гъбарка ?
п.п. Егати и работата да не би да карам Газка.
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Ще ти падне. На мен в началото ми гореше 15. Много се бях наплашил - а сега 7-8 
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Преди няколко дни заредих на Долна Дикания точно преди магистралата посока от Благоевград към София.Та колата никога до сега от както съм сложил газовата не е вървяла по добре.За разход не мога да кажа защото сипах само за 10лв а бутилката имаше определено количество.
- radiboi
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Днес заредих до горе и изминах 100 км. извънградско и какво да видя ?
Не можах да повярвам на очите си ,че разхода ми бе 6 л. на 100 км. при положение ,че градското ми бе 17 л. на 100 км. при първото пълнене на бутилката с газ.
Не намирам обяснение за това.
Днес заредих до горе и изминах 100 км. извънградско и какво да видя ?
Не можах да повярвам на очите си ,че разхода ми бе 6 л. на 100 км. при положение ,че градското ми бе 17 л. на 100 км. при първото пълнене на бутилката с газ.
Не намирам обяснение за това.
- radiboi
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_555 написа:Това пълно - празно ли?
Ако е с допълване обяснението е ясно.
Това е пълно до горе. Изминаване на 100 км. и пак пълнене до горе
А какво искаш да кажеш с допълване ?
Върни се в “Автогазови уредби”