отново се нуждая от помощта на някой от вас...смених вчера съединителя в комплект с огледало... притискателен диск, оста към лагерчето и самото лагерче...крайния ефект след цялата процедура беше че след като я сглобихме съединителя не отделя. възможно ли е да съм обърнал феродовия диск на обратно или няма как да се сглоби маховика? и още един въпрос колко трябва да е хода на помпата? Ако някой е имал подобен проблем моля да помогне. Благодаря предварително!
съединител Голф4 1.6 АКЛ
съединител Голф4 1.6 АКЛ
Здравейте колеги 
отново се нуждая от помощта на някой от вас...смених вчера съединителя в комплект с огледало... притискателен диск, оста към лагерчето и самото лагерче...крайния ефект след цялата процедура беше че след като я сглобихме съединителя не отделя. възможно ли е да съм обърнал феродовия диск на обратно или няма как да се сглоби маховика? и още един въпрос колко трябва да е хода на помпата? Ако някой е имал подобен проблем моля да помогне. Благодаря предварително!
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: съединител Голф4 1.6 АКЛ
по принцип е не възможно да се обърне феродовия диск. Ако аксиалния лагер е на място и с помпите всичко е наред не би трябвало да има проблем! Спирачна течност има ли в казанчето?
по помпите не съм пипал нищо...но половината ход на педала е свободен...после става доста твърд... обезвъздуших и в казанчето има течност.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
нещо не си направил както трябва по смяната на съединителя! Най-добре ще да е да свалиш кутията пак и да огледаш дали си пасват със старите части!
позна колега...лошо ми стана направо...пружината на паричката беше паднала и паричката също...и трябваше да купувам нов притискателен диск...единия от държачите на паричката беше вече крив...както и да е вече е добре.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”