А относно моя любимец-> малкото негърче Хамчо, е много зле е работата при него. Не можа да си запази първата позиция и 1 обиколка, таман стана 1-ви и го изпревариха. Трагедия от всякъде

ludiq1918 написа:А относно моя любимец-> малкото негърче Хамчо, е много зле е работата при него. Не можа да си запази първата позиция и 1 обиколка, таман стана 1-ви и го изпревариха. Трагедия от всякъде.
Vettel написа:Искахте шоу и интрига до края - ето Ви я. И пак сте недоволни.
BG_Golf4e написа:Хамчо потъна до 8-то място,докато Бътън успя да се изскачи от 18-та до 10-та позиция![]()
escrime написа:BG_Golf4e написа:Хамчо потъна до 8-то място,докато Бътън успя да се изскачи от 18-та до 10-та позиция![]()
От кое място стартира Хами, че чак до 8-ми се срина. Нещо съм пропуснал.![]()
![]()
escrime написа:П.П.: Малдонадо е глобен с 25 000 евро. Изцепките му явно дотягат на много хора, щом и Перез така го прехрани...
xploda написа:escrime написа:BG_Golf4e написа:Хамчо потъна до 8-то място,докато Бътън успя да се изскачи от 18-та до 10-та позиция![]()
![]()
3
xploda написа:escrime написа:BG_Golf4e написа:Хамчо потъна до 8-то място,докато Бътън успя да се изскачи от 18-та до 10-та позиция![]()
![]()
3
escrime написа:Викаш трети беше на грида, чак до осми потъна...![]()
![]()
П.П.: Малдонадо е глобен с 25 000 евро. Изцепките му явно дотягат на много хора, щом и Перез така го прехрани...
Ludia написа:escrime написа:Викаш трети беше на грида, чак до осми потъна...![]()
![]()
П.П.: Малдонадо е глобен с 25 000 евро. Изцепките му явно дотягат на много хора, щом и Перез така го прехрани...
По скоро е глобен 10 000. 25 000 е глобен Кобаяши за ролята на Carmageddon2 driver
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 90 госта