В тази тема никой не споделя разхода на 1.7 SDI обаче,а щеше да ми е полезно.

milevuk написа:Здравейте,
Имам пасат 99-та АФН 1.9 ТДИ.
Ето какво направих:
Налях до горе резервоара и карах с около 90-100км/ч ходя на работа по един и същ път всеки ден и изминавам по 120км на магистрала.
Преди 30мин я напълних до горе и събра 55л. минал съм 832мили това са 1339км
ако изчисленията са ми верни тоест разделя 55 на 13.39
Разход: 4,1л/100км
ако някой мисли. че не съм сметнал правилно да ме поправи
emi9 написа:Beetle 1.8 Тurbo,автомат, 150 коня - градско около 7, което за София си е окИзвънградско - предстои.
Като няма данни за разход (моментен и тн) в тоя бръмбар се чувствам прецакана....
lion_heart002 написа:emi9 написа:Beetle 1.8 Тurbo,автомат, 150 коня - градско около 7, което за София си е окИзвънградско - предстои.
Като няма данни за разход (моментен и тн) в тоя бръмбар се чувствам прецакана....
Не ти е толкова разхода,да знаеш,виж към 13 съм склонен да вярвам,марак,че пак е доста оптимистично за 1.8 150 коня с турбо и при това автомат а и в София,на всичкото отгоре!
По книга при нова кола и с хубаво гориво градско му дават 12.8,ти си прави сметка!
emi9 написа:Beetle 1.8 Тurbo,автомат, 150 коня - градско около 7, което за София си е ок ...
Не зная как определяш разхода на гориво, но числата, които пишеш, са постижими само, ако караш Бояна-Младост по околовръстното.emi9 написа:...На мъжа колата (търкаля едно Волво V 70 R, 300 коне то също е автомат)при него дава разход около 17 градско, при мен пада на 13
myrshavija написа:emi9 написа:Beetle 1.8 Тurbo,автомат, 150 коня - градско около 7, което за София си е ок ...Не зная как определяш разхода на гориво, но числата, които пишеш, са постижими само, ако караш Бояна-Младост по околовръстното.emi9 написа:...На мъжа колата (търкаля едно Волво V 70 R, 300 коне то също е автомат)при него дава разход около 17 градско, при мен пада на 13
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: mrsch66, Pagemakerboy и 51 госта