Аз ще съм там (поне такова намерение имам), има ли други мераклии, на които им се ходи.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=42888

Божурище 28.10.2006 - Много снимки
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Божурище 28.10.2006 - Много снимки
Последна промяна от niikoo_1 на Съб 28 окт 2006 22:46, променено общо 2 пъти.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от niikoo_1 на Съб 28 окт 2006 21:45, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от niikoo_1 на Съб 28 окт 2006 21:44, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето и малко снимков материал, беше доста интересно
Ще започна с най-голямата резачка, която днес даде 19.1х сек с две резервни гуми и 20л. бензин -> слабо, до нея некъв мръсен S13 Nissan
Някъв АБФ с голем маслен радиатор отпред
Е36 купе, но за него има една интерсна астра с вентилатор
Тойота Galanza нямам идей за техническите показатели, с десен волан е има апекси вътре и итеркулер под-бронята времена не видях да дава
Хеед-ауто тийм и техните широкота, въпреки проблемите се представиха на ниво и вървят много добре, черното даваше 12.90 без да се замисли, синьото предполагам е още по-бързо.
Един Corvette C6 обут със сликове, само не разбрах, защо вътре са сложени седалки спарко, някакси не се връзват
И малко Аудита
Митсубиши Лансер ЕВО 7 с джанта OZ-ultalegera - яка раота

Ще започна с най-голямата резачка, която днес даде 19.1х сек с две резервни гуми и 20л. бензин -> слабо, до нея некъв мръсен S13 Nissan

Някъв АБФ с голем маслен радиатор отпред

Е36 купе, но за него има една интерсна астра с вентилатор

Тойота Galanza нямам идей за техническите показатели, с десен волан е има апекси вътре и итеркулер под-бронята времена не видях да дава

Хеед-ауто тийм и техните широкота, въпреки проблемите се представиха на ниво и вървят много добре, черното даваше 12.90 без да се замисли, синьото предполагам е още по-бързо.

Един Corvette C6 обут със сликове, само не разбрах, защо вътре са сложени седалки спарко, някакси не се връзват

И малко Аудита

Митсубиши Лансер ЕВО 7 с джанта OZ-ultalegera - яка раота

Последна промяна от niikoo_1 на Съб 28 окт 2006 22:47, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И още
Изключително много радва окото това ЕВО 7
Две 996,997 Турбо
Турбо КР с даващ средни 14ки
Ауди Quattro, на което по грешно му викат S1, не знам, защо така са решили, но колата няма нищо общо с S1. Днеска нещо не беше в час това Ауди Quattro и отпадна рано
Рано отпадна и шампиона в клас Б Али от Голф МК1 сещате се на кого
И един автомобил, който много ми допада Nissan S13 известен като Силвия
Тсунамнско Пунто GT с даде най-добро време нещо от рода на 12.9Х
Ланчиата на Царски, нашокаха му репата още от начало и си тръгна рано, рано
Гошо Карбуратора - жигулата даваше много свериозни времена повечето бяха много ниски 13секунди

Изключително много радва окото това ЕВО 7

Две 996,997 Турбо

Турбо КР с даващ средни 14ки

Ауди Quattro, на което по грешно му викат S1, не знам, защо така са решили, но колата няма нищо общо с S1. Днеска нещо не беше в час това Ауди Quattro и отпадна рано

Рано отпадна и шампиона в клас Б Али от Голф МК1 сещате се на кого

И един автомобил, който много ми допада Nissan S13 известен като Силвия

Тсунамнско Пунто GT с даде най-добро време нещо от рода на 12.9Х

Ланчиата на Царски, нашокаха му репата още от начало и си тръгна рано, рано

Гошо Карбуратора - жигулата даваше много свериозни времена повечето бяха много ниски 13секунди

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PCCB - демек Porsche Ceramic Composite Brakes - при старото 911 Турбо тази опция струваше 8хил евра, дисковете са почти 50% по-леки от конвенционалните такива и загравят значително по-малко
911 997Турбо един от най-бързите серийни автомобили в дисциплината 0-402.33метра
И дядо му с въздуъшно охлаждане 911 993 Турбо излезнало далечната 1995
Могран, английски роудстър построен в/у дървена рама, разполагащ с 4.0л V8 by ROver -> говоря попринцип, при този екземляр не знам какво точно е под-капак
Порше Кайен Текарт, малко грозен ми идва
Най-бързия автомобил и рекордьор на 1/4миля в България Форд Сиера от Цунами
Ситроен АХ10 1.6 двувалка с азот
Шкода Октавия 1.8Т от Пловдив
Суби импреза
Фиат Типо (било е едно време) двигател от Фиат Турбо Купе 2.0л 5цилиндъра, задвиужване 4х4 от Ланчиа - има проблеми тази кола и нещо не върви като хората, стори ми се че съединителя приплъзва и няма никаквъ старт колата
Nissan Skyline GT-R 34, двигателя е прочутия RB26DETT с шестима в редица и 2.7литра обем по дефаулт, колата в момента е с една голяма турбина вместо с две малки както излиза от завода. Задвижване АТЕСА
Ето го и RB26DETT. Явно не е все още настроена даде време 11.6Х

911 997Турбо един от най-бързите серийни автомобили в дисциплината 0-402.33метра

И дядо му с въздуъшно охлаждане 911 993 Турбо излезнало далечната 1995

Могран, английски роудстър построен в/у дървена рама, разполагащ с 4.0л V8 by ROver -> говоря попринцип, при този екземляр не знам какво точно е под-капак

Порше Кайен Текарт, малко грозен ми идва

Най-бързия автомобил и рекордьор на 1/4миля в България Форд Сиера от Цунами

Ситроен АХ10 1.6 двувалка с азот

Шкода Октавия 1.8Т от Пловдив

Суби импреза

Фиат Типо (било е едно време) двигател от Фиат Турбо Купе 2.0л 5цилиндъра, задвиужване 4х4 от Ланчиа - има проблеми тази кола и нещо не върви като хората, стори ми се че съединителя приплъзва и няма никаквъ старт колата

Nissan Skyline GT-R 34, двигателя е прочутия RB26DETT с шестима в редица и 2.7литра обем по дефаулт, колата в момента е с една голяма турбина вместо с две малки както излиза от завода. Задвижване АТЕСА

Ето го и RB26DETT. Явно не е все още настроена даде време 11.6Х

- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега първо с тебе почвам евала за хубавите снимки евала и да старанието да ги качиш второ едно голямо браво на черното широко на Хеед-91 много добре върви колата много подходящи скорости за тази писта
и ето че резултатите са налице високи 12 мисля че са повече от добро време на Ицо човекът с наи уникалното широко-синьото ще кажа само едно пожелавам ти адски късмет и нека всички проблеми които имаше през тази година да си останат в тази и новия сезон да видиме адската мощ която има колата ти и ще финиширам със още едно голямо браво на Пацо за ентусиазма и времената които даваше със турбо КР-чето средни 14ки мисля че са доста добро време и догодина ти пожелавам поне със секунда надолу 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”