! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот doaiena » Пон 09 юли 2012 13:25

Стига с тези мотористи бе, без брой пъти заради мотористи са щяли да ме ударят отзад, засичат от дясно, най гадния им номер е когато искаш да се престориш и изведнъж изкача някакъв моторист и ти ебава майката на ситуацията и едва ли не се чувстваш виновен,че си щял да го бутнеш, не знам дали шофьорите на леки автомобили имат някаква култура, но мотористите които 99% от тях са и шофьори също нямат!!!!!

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Вто 10 юли 2012 7:26

Както обичаше да казва инструктора ми - пешеходците също трябва да минават курсове и поне половината ще бъдат скъсани...вчера по обяд минавам край червения площад във Варна. Чакам си като пич на светофара (голямо, хубаво кръстовище, добре регулирано, виждат се добре светофарите). Светна зелено, имаше 2 коли пред мен - минаха. Минавам аз (остават около 15 секунди на брояча, светофара не се е сменил) и пред мен изскача един пешеходец, при това с жена и с детска количка. Аз естествено кова спирачки (добре че нямаше никой зад мен) и му тегля една усукана, викам "сляп ли си бе, познаваш ли светофара", оня тъпак само се направи на интересен, почна да се обяснява и тръгна пак да пресича, ама аз форсирах мотора и той се дръпна назад...не го пуснах, минах и си продължих по пътя.

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 10 юли 2012 17:07

Карам си аз по Димитър Миленков посока Цариградско и нали последния светофар минаваме го но сме една огромна колона и пред мен един бакшиш спря изведнъж,следствие на което всички които бяхме в дясната лента спряхме и аз му свирнах след 5-6 секунди си пусна аварийките но всички се разсвиркаха от зад ,а никой от лявата лента не ни пускаше да се пристроим и да го заобиколим ,и като ги спря светофара се изнесох и минавайки покрай него му казах,че не се спира така ,той ми благодари с Да ти еВа мамата .... ,аз му казах,че ще му неговата майка ... следствие на което продължих и копелето излезна извън колата(един с едно ауди S8 щеше да му отнесе и врата и него заобикаляйки неправилно спреният му автомобил) и почна да псува и да ми показва средни пръсти,набих спирачките (около 30-40 метра по на доло) ...от там аварийките ,после взех подходящия инструмент .... и добрече едно приятелче ме удържа иначе щяха да го пишат по вестниците ... Нестига ,че е виновен ами и нагъл бе деба и кретените деба ...Кой им разрешава на тия да возят хора ??? Вече съм обеден,че шофьорските курсове трябва да бъдат затегнати на МАКС.Курсовете за С и останалите категории както и за водач на таксиметров автомобил да бъдат под ебати контрола ! С Извинение да не се обиди някой , повечето ромите изкараха книжки незаконно ,после и курса за водачи на Таксита и ся всички за гъзари... а да не говорим,че повечето са и неграмотни !!!

Quottzot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Quottzot » Вто 10 юли 2012 19:01

За нещастие, идиотите на пътя са навсякъде, като, колкото по-скъпа им е колата, толкова по-прости стават. Преди около 2 часа се връщах с Мултивана от сервиза, където току-що го бяха обслужили и стегнали за предстоящата ни почивка, и един мутреещ младеж на видима възраст около 23-25год. с ML320CDi се опита да се престрои от средната в лявата лента, където бях аз, без да използва мигач, засече ме, и ми свали предната броня, която беше съвсем новичка, заради лек инцидент при паркиране с едно бетонно кошче, от страна на жената, разказа играта и на десният фар и калник, а ML-а му се оказа със съсипан десен заден калник, счупен стоп, бронята му се разхвърча, а и капакът на багажника му пострада. Въпросният мутреещ младеж слезе от колата си, разпсува се и тръгна яростно към буса ми, но явно респектиращите ми размери, му секнаха ентусиазма и се спря рязко, като продължи със заплахи, а аз дори не бях обелил и дума. Наблюдателите наоколо през това време се обадили на полицията, пристигнаха 2-ма служители на реда, видяха обстоятелствата, видяха и записа от бордната ми камера на буса, и се оказа, че мини-мутрата ще ходи пеша 6 месеца и ще плати солидна глоба, а и застраховката му ще ми плати ремонта.
Буса се оказа доста здрав, а черния джиБ - не, но за жалост се върна в сервиза, от където бе излязъл само 20-тина минути по-рано, а механиците бяха доста изненадани да ме видят толкова бързо пак при тях, и то по този начин. Сега обмислям да го съдя този екземпляр за заплахите, отправени към мен.
Извод: Пазете се от черните джиБове и си търсете правата!

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Вто 10 юли 2012 19:03

черен ДжиБ на кръстовище е с предимство :012:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 10 юли 2012 20:22

lokva написа:черен ДжиБ на кръстовище е с предимство :012:

Пред винкело всички са равни(под винкело може и ключ,тръба и каквото имаме под ръка)
Извинявам се за следващите думи но,всички с 1ва буква на номера С та от тях 90% са :banghead: :banghead:
Мигач за тях е нищо,да се бутат като член в путк@ само и само да се по напред и разбираш ли те са с този спешал номер,а Ние селяците от провинцият,Ние какви сме на пътя за тях,конуси или пречкащи се предмети?.Последният месец се нагледах на такива катили,от бусове до коли,то не бяха изпреварване с 70-100км в градове и села при ограничение 40-50км само и само защото те трябва да са отпред,ама като излезне ме на царският път и хоп 60-100км и това е и пак трябва да ги изпреварваме и так до следващото населено място нашите гъзари с поне 70-100км там.Не знам но трябват да затегнат курсовите,особено да ги направят мобилни и всички с начална буква С на изпит на пътя.Аз не карам по правилата,но се съобразявам в населените места да карам нормално,а не да се силя да изпреварвам еди кой си само и само да покажа кой съм аз.Отделно и не се вра,не засичам като идиот :dummy: Преди един ден щеше да има зверска катастрофа в Хасково и то пред камерите на КАТ и пак виновен селски индивид с буква С,човека най спокойно си отне предимството на леко позасилена кола,която е на зелена светлина и с предимство.Най ме учуди че тариката даже и не се притесни как се разминаха на една боя разстояние,ако го беше цапнал че и както беше засилен и софийският бек,щеше да стане мазало,отделно и от удара колата щеше да изхвърчи на пешеходната пътека където е зелена светлина на пешеходците и тъкмо пресичаха хора и майки с детски колички.Какво мазало щеше да стане не ми се мисли,просто голям късмет но на мен ми се изправи косата,просто бях 2ра кола и видях цялата случка и даже вече бях готов да скачам да помагам,но за радост направо по чудо се разминаха.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 10 юли 2012 22:04

От доста време не съм писал в темата , та..........

1. Преди около 2-3 седмици си карам по Тодор Каблешков посока Борово и точно преди билата един селянин с пежо 407 /сиво/ както си караше в лявата лента /аз съв в дясната , защото имам намерение да завия по бул.България/ , та селянина от лявата лента реши да мине в дясната /моята/ , като явно не знаеше къде му е мигачлето и не го интересуваше , че аз съм в тая лента маААалко преди кочината му. Набих клаксон , селяндура мина в средна лента /малко преди светофара лентите стават от 2 на 3/ и спря /на червен светофар/. При разминаването ми с него , на затворен прозорец с ясно изразен жест го наплюх /естествено без флуидите/ и си спрях една кола пред него на червено за десен завой /селяндура е за направо средна лента все още/. При "виртуалното" ми плюене тъпака ме гледаше доста нагло и явно осъзна в тъпата си глава , какво съм се опитал или искал или направил :) . Та г-н.АзСъмГолеМиТъп изчака да светне зелено , явно е преценил , че е по силите му да ми се прави на мъж и оп , зелено , аз тръгвам , завивам и гледам в огледалото нашия се набира зад мене /промени си маршрута тъпака/ . Никаква индикация от негова страна да спирам , да ме бие или подобни. Карам си , минах в най-дясна лента /плана ми беше да си измия кофтора на ОМВ-то на България/ и нашия зад мен бавно /с около 30-40/ :). Намалих още малко , писна му на мутрата и се изравни с мен. Свалих си прозореца и чувам "Кво бе?"........"нищо , чистим си стъклото , тия модерните коли немат ли мигачи бе?" ....от там тоя ми се засмя като п**ка , поклати заплашително глава , се едно си е пуснал др.Албан и продължи да кара с мене .....шибнах десен мигач заради колата зад мен , намалих , посочих на Мутрагена , че ше спирам и той даде газ към Г.Делчев. Извода отново е /както един колега преди мен беше написал/ , че тъпака хем е виновен , хем мутреее и си пази мижавото достойнство /ако има изобщо такова/. Да подчертая , че не беше толкова страшен на пръв поглед , /като изключиме тъмните очила /, иначе хич нямаше и да си говоря с непознати :)

2.Предполагам , че ви писна от първата случка , но имам още една. Днес си карам по Околовръстното /напоследък го минавам цялото с 60 км/ч. mhihi mhihi естествено в най-дясна лента без да преча на никой. Та карам си аз , слизам към бул.България и оп - задръстване . Спирам , чакам , престроявам се в най-лява лента и бавно , бавно си пълзиме към светофара , за да завия по Т.Каблешков посока Борово. По едно време гледам едно Пежо 407 /отново,но този път черно/ , което е в средна лента , но навил СЕЛЯНИНА ляв волан и седи и чака нещо. Мръдна колоната , мърдам и аз /признавам си , че като видях тъпака без мигач как ще прелети в мойта лента гледах да съм възможно най-близо да предната кола/ . Та изравнявам се с г-н. НемамМигач /ако си беше пуснал простия МИГАЧ , щях да спра , да му светна и да се шмугне/ и гледам чичка вътре ме гледа "лошо". Теглих му една , по-точно изрекох "Аре пусни тоя мигач бе!" /отново на затворени прозорци естествено/ , но тъпака може да си е помислил , че споменавам леля му. Та седиме си по местата , мърдаме леко , селянина се отказа и си седи в лентата до мен и........изравняваме се , бие ми един клаксон , поглеждам го тъпака ти , показва ми среден пръст аАХАХхаха /човек на средна възраст 50-60г./ и продължава , като на светофара засича колите като мен за ляв завой , изчака си зелено и зави! Тогава вече споменах цялата му рода.

П.С.
И един съвет , ако ще псувате , било то през затворен или отворен прозорец се пригответе да ядете тупаници :) Казвам го от личен опит . Има едно изкривено ОМВ до нашия супер готин квартал , където се влиза от едно място /не е от най-удобните входове/ и се илиза от друго. Заредих , мих колатата и тръгвам и точно на ИЗХОДА един кенеф /мазда 121 :) / влиза от неправилното място. Естествено псувни от моя страна на леко открехнат прозорец. МаздЮхата спря и от нея изкочиха двама неприятни типове. Единия тотален наркоман /помислих си , че ше се бориме с него и ще съм победител/ , но от шофЬорското място искочи един от най-неприятните съкварталци. Голям , тъп , луд , лежал по затвори , като бях малък ми искаше парите по електронните игри и т.н./да и аз очаквах да е некоя женка или лелка , но уви..../ та добре , че не излезнах от колата , наркото не ме разпозна , на другия му казах най-учтиво "От един квартал сме ся , и все пак не се влиза от тука " , поседя две секунди , дръпна другия и си продължиха. От тая случка , понеже знам , че ми се размина голям бой - си трая при повечето селяндури , при тия , които вече са мноООого нагли няма начин , но......

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Вто 10 юли 2012 23:42

enigma79 написа: Извинявам се за следващите думи но,всички с 1ва буква на номера С та от тях 90% са :banghead: :banghead:

Mи знаеш, че не е до номера, а до човека; аз като съм с номер от Хюстън в Сф като цяло нямам ядове [а виж колата в гаража mhihi], т.е. си има и хубаво, и лошо в нормални граници (някои ме гледат пренебрежително, други си постъпват колегиално). Ако колата зад мен е далече или съм последен, най-често пускам тия, които искат път - от мн време не цепя секундата, когато стигна - тогава ;) А като правиш добро, най-добре не очаквай нищо насреща - така няма да си разочарован и винаги ще ти е кеф :да:

Пешеходците са цяла неразбираема вселена - вчера свирках на едно момче и момиче да пресичат, щото бяха на средата на една пътека, ама блеееят ли блееят, та ги изкарах от унеса... :lol:.

По темата - деб@ кирливите изпълнения с мотори след 12 часа деб@@@ - а хем съм в Люлин, и то далече от пистата "Царица Йоана"!! Като толкова искаш да навиваш масура докрай, трябва ли да пречиш на всички :twisted: Снощи укротявах някви буйни мотористчета чрез 112, благодаря на служителите там :bowdown

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Сря 11 юли 2012 8:35

Абе като става въпрос за идиоти на пътя... Само мен ли ме изкарват от кожата водачите които си мятат фасовете навън? По мой наблюдения, така правят около 99% от "колегите" пушачи... Пепелници ли нямате в колите бе хора? :shock Особени фаворити са ми Русенци напоследък. Вчера един такъв индивид си изхвърли кажи речи цяла цигара, но преди време от друга русенска кола се подаде една ръка и си изсипа пепелника. :talk:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Сря 11 юли 2012 8:48

hooligan_sk написа:Абе като става въпрос за идиоти на пътя... Само мен ли ме изкарват от кожата водачите които си мятат фасовете навън? По мой наблюдения, така правят около 99% от "колегите" пушачи... Пепелници ли нямате в колите бе хора? :shock Особени фаворити са ми Русенци напоследък. Вчера един такъв индивид си изхвърли кажи речи цяла цигара, но преди време от друга русенска кола се подаде една ръка и си изсипа пепелника. :talk:

Ммне, и мен ме дразнят, и то много! Освен шофьорите (на които като ги видя да хвърлят фасове - натискам клаксона звучно, та дано се усетят) и пасажерите им не правят изключение. Оня ден бях пешеходец по Раковски, видях пасажер, който си изхвърли фаса в задръстването. Бях на крачка да му го взема от земята и да го хвърля обратно през отворения прозорец (макар и с риск да си изям боя), но реших, че няма да се цапам, понеже обядвах в движение безценен сандвич от Събуей

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Сря 11 юли 2012 10:53

По въпроса на хулигана за фасовете.Аз също съм пушач и знам защо хората си хвърлят фасовете през прозореца :
1. За да не си цапат пепелника.
2. За да не им мирише след това от пепелника на цигари.
3. По лесно е да я метнеш, отколкото да я гасиш.
При мен проблема е , че рядко го изхвърлям и понякога прелива :D

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Сря 11 юли 2012 11:52

hooligan_sk написа:...Само мен ли ме изкарват от кожата водачите които си мятат фасовете навън?
Аз съм пушач, но пепелникът ми е чекмедже за бележки :lol: Ето аз какво правя. Във вратата имам 2 празни кутийки от цигари. Едната е "разделната" - за целофан, станиол, хартийки и тн "разделен" боклук. Като се напълни, тя заминава вкъщи при домашния разделен боклук. Другата (фасник) е само за фасове (пепелта заминава навън); като ми засмърди много, отива в коша. Хвърлям само фасове през прозореца и то само когато съм в град и нямам фасник, така е. Не ме разбирайте грешно - градовете ни са толкова мръсни, че винаги ще го има прахоляка в края на асфалта (до бордюра), т.е. там винаги си иска метене, миене и тн. Т.е. се успокоявам, че трябва да метат не заради мен и заради другите пушачи :roll:

Не отричам, че е гадно и като цяло избягвам да го правя. Но все пак ми се случва. Просто казвам моята гледна точка.

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Сря 11 юли 2012 16:40

Варненци и посетители на Златни пясъци ще се сетят за кой участък говоря - между полицейското управление на Златни и Т-образното кръстовище (Варна-Виница-Златни) - пътя е с по една лента в посока, не са особено широки лентите, има 2-3 отбивки, доста завои (не особено остри, но достатъчно за да нямаш видимост за да изпреварваш). Та днес едни нагли цигани (нищо расистко в мнението ми) бяха спрели в моята лента (идвах от Златни) и пуснали аварийките. Викам си, закъсали са нещо, обаче като наближих видях че обикаляха свободно, мъкнеха и товареха дръвца и клони от гората в един бус...нямам против някой да спре така ако закъса, нямам против и някой да спре острани за да товари дърва, ама да блокира лентата и да създава условия за ПТП - трябва да е доста нагъл или тъп...че и няма видимост за да заобиколиш буса - аз тръгнах да заобикалям и трябваше да мина на една боя от буса на циганите и един бус който в този момент се зададе насреща, точно когато заобикалях. Колегата зад мен беше с джип и трябваше да поизчака, че няма разминаване...

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 11 юли 2012 19:42

Преди малко се прибирам от работа , пресичам ЖП бариерата до Коп пазара /в Русе става дума / и леко леко набирам. Изведнъж някакъв скутер се напъва изпреварва ме , засича ме а отпред няма никой , както ме засича патка се леко в бронята ми :shock . Направи едни маневри бързо дясно бързо ляво но не успя да падне , изкрещя нещо от сорта поздрав за майка ми и 7-8 псувни за 4 секунди и намали ... изравни се с мен и видях некакъв Мазен М88гал със слънчеви очила , няма каска .. докато кажа една дума удари с ритник вратата и широката лайсна на пасата се откачи / това го видях после /. Всичко се случва в рамките на 15 секунди и в движение , аз повече уплашен че щях да мина върху тоя грозник само намалих и той отпраши . Следва светофар , и аз завивам наляво към следващия и оле майко .. тоя чака там . Никога досега не съм го правил ама тоя път ме изкараха от релси . Огледах се набързо , точно в тоя момент както винаги нищо няма подходящо под ръка , само чантата с покупките до мен , хляб , кисело мляко , иииии една туба 2.5 литра бирааа . Както го достигах светна зелено , точно до него .. съжелявам че не се возих отзад за да замахна както трябва щях да му счупя най- малко ключицата , замахнах колкото можах и прас между плешките .. чу се едно ааааа и оня хвърли мотора настрани . Останах без бира , може да е грозна постъпка , не е за пример но не ме е и срам ... За такива типажи не с бира с полуоски да ги целиш .

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 11 юли 2012 20:55

Днес един идиот/ка/ мина на попа /идваше от стадиона по графа/ на чисто Червено с опел Астра /полицейските/ и щеше да сгази пешеходец. Най-тъпото беше , че му би ебати клаксона и изпили гуми /очевидно много нервиран/а , че видиш ли ти , пешеходеца пресича на зелено....ужас :bishop :bishop

Върни се в “Пътеводител”