ПС. Двигателя е на VW 2.0 литра (преди бях гледал една 928-ца с такъв двигател) - това нормално ли е?

Pichaga написа:предии многоо време бях пускал тема за 928 порше....да го взимаме орташката
viewtopic.php?f=59&t=8068&hilit=+%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%88%D0%B5
lion_heart002 написа:Какви пари??? Ако дойдеш тук до острова можеш да се прибереш с едно такова перфектно и ще ти стъпи на около 2500 лв! Аз лично такава кола от бг не бих купил никога,всъщност каквато и да било кола от бг де,като изключим някой от колите на хора от форума,дето ги знам що за стока са като хора и това ми е достатъчно да им купя колите при нужда без да правя и оглед,ако щеш.Ама такива са единици! В момента има едно за 1000лв,перфектно,има един липсващ калник! Колата е като нова 2.0 литра е... Питай нещо конкретно.Слаби места почти нямат... Ако можеш да си позволиш 2.5 или направо 3.0 е най-добре... Представям си каква ще е от България...
lion_heart002 написа:Гарантирам ти,че ще е в пъти по-кола от това което евентуално ще купиш!
wolff1 написа:не че нещо приятел, но волана е от дясно. което за мене по само себе си, не я прави кола. личен избор просто
lion_heart002 написа:М да,личен избор.Можеш ли да караш и ако си карал с десен волан кола в бг и с ляв в Англия,почва изобщо да не ти прави впечатление откъде е волана! Да не говорим,че има коли за милиони левове тук с ляв волан и се карат та пушек се вдига... Личен избор-прав си! Дано момчето си купи това което иска и най-вече да е доволен от него!
nokiangage написа:wolff1 написа:не че нещо приятел, но волана е от дясно. което за мене по само себе си, не я прави кола. личен избор просто
Нека не прехвърляме топката на дирекцията колега, ако става дума карал съм и с десен волан коли тик и не съм имал "Гордиеви възли"Колегата е изразил мнение, нека не го укоряваме за което...
lion_heart002 написа:Повече няма да спамя темата на момчето и си абсолютно прав,че е нелогично! Но,от тук колата ще е много читава и запазена и волана ще му е последния проблем,качва се,сменява ремъци,масла и филтри и се вози! Още нещо,частите в бг са оскъдни и някои хич не са евтини! Колата няма да я кара ежедневка,това също трябва да се отчете.Тези коли са редки,да намериш запазена такава в бг на нормална цена която да не е побългарявана е невъзможно!
Пак казвам,прав си,но ако става въпрос за масов автомобил за ежедневно ползване,когато става въпрос за рядък автомобил който няма да се ползва всеки ден с трудни за намиране и понякога скъпи части,чисто и просто не си прав,продължавам да твърдя,че волана му е последния проблем!
lion_heart002 написа:Питам за да знам какво да пиша,има разлика между 924,944,914 и 912...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта