ами не знам , аз лично мисля, че светофара е сложен за улеснение на всички водачи, тъй като ако се движиш по пътя без предимство е трудно да се включиш в главния път (говоря само през сезона , независимо, че сме малък град трафика през лятото е доста натоварен) , възможност за отделни секции няма , то няма и достатъчно ленти в някои от посоките. Днес станах и свидетел на невежи пешеходци - знаете, че отново има един такъв момент, в който светофара за наляво свети зелено, както и за пешеходците , които пресичат направо , тъй като дори не бяха стъпнали на пешеходната пътека , аз минах разбира се бавно и с повишено внимание , но от отворения прозорец чух : "къде минаваш на червено бе, ние трябва да минем" , при което аз им казах вече като на бъзик " така ли , ами то светофара сигурно е развален , понеже и на мен ми свети зелено" , при което те се хванаха и гледаха "умно" - трябва да има някакъв обучителен курс за населението ни - срам ме е направо , че има такива хора в града ни, всеки път има разправии, даже забелязвам, че има вече и сеирджии - едни и същи хора стоят на кръстовището и се подсмихват гледайки шоу , то направо сме кино без пари