здравейте колеги, търсих из форума но не намерих решаване на проблем по моя начин когато ме запушиха пред блока на обществен паркинг, та реших да споделя. паркирам си аз вечерта пред блока и един комшия вечерта явно е решил че съм му паркирал на мястото и решил да ме запуши отпред. сутринта гледам няма излизане - назад бордюра висок, почнах да се оглеждам за нещо да подложа на гумите че да качат бордюра и (не мога да повярвам но жената даде идеята) жената звъни и ми вика да звънна на 112 - викам си кво толкова ще ги изтормозя - звъня на 112 давам адреса и познайте операторката вика, че е предала на районното и те ще пратят патрулка да провери до 2 минути (викам си аз да бе да ще дойдат ама нанайси). ОБАЧЕ - до 1 минута патрулката дойде - видяха колата и номера обадиха се да проверят адреса - позвъниха и наредиха колата да се премести защото е запушила две коли и е ПАРКИРАНА НЕПРАВИЛНО. съседа обаче ще го дава тарикат - вика "не мога колата е развалена" -отговор НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА махнете незабавно колата - тука явно вече му се спече .... слезе и играейки цирк почна на ръка да бута колата.
в моя случай помогна надявам се и при вас ако се случи да помогне.
запушване на кола на обществен паркинг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: запушване на кола на обществен паркинг
Утре ще си намериш гумите спукани или чертичка на вратата или яйца на тавана.........
С такива малумници като твоя съсед нЕма оправия
С такива малумници като твоя съсед нЕма оправия

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Браво, това ми хареса 

- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си ги намери - може да пусне една жалба в полицейското с описание на случката от преди няколко дни. Нищо не може да докаже, но най малкото ще си привикат комшията на разпит. И ще почне да му се събира, така че при следващ подобен случай ще си го търся него пръв... Но е вярно - с такива комшии - нема оправия. Което не означава автоматически че трябва да си скриваме в панелката и мрънкаме само по форумите.
относно гумите прави сте че мога да си ги намеря спукани - обаче точно затова се консултирах и ми казаха че ако си намеря гумите спукани - него ще започнат да разпитват защото вече е имало оплакване срещу него и той ще е първи на мушката, иначе в интерес на истината този човек е конфликтен и съм се подготвил вече - спирачна течност - който е чел знае какво може да се направи с нея... 

- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
За който не е чел можеш да пуснеш едно ЛС да споделиш 

- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Е що на ЛС , давай и другите да разберем , може да ни е полезно
.
Иначе ако аз бях , сигурно щях да търся начин да я изместя без негово присъствие. Разбирай закачане с друга кола и влачене настрани
.

Иначе ако аз бях , сигурно щях да търся начин да я изместя без негово присъствие. Разбирай закачане с друга кола и влачене настрани

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Аз съм чел и зная за какво се ползва спирачната течност, но понеже е тайна, пиша с дребен шрифт, не може да знаят всички:
Това е течност(флуид), посредством който става задвижване на буталцата на спирачните механизми на колелата. Налягането се създава от една т.н. главна спирачна помпа и там има разни версии - серво, ABS и т.нат. ...
Това е течност(флуид), посредством който става задвижване на буталцата на спирачните механизми на колелата. Налягането се създава от една т.н. главна спирачна помпа и там има разни версии - серво, ABS и т.нат. ...

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
И след и т н следват другите приложения на течноста които са ...... и още много други 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съставките на спирачната течност оказват силно корозионно въздействие на автомобилната боя, лак и хромирани детайли
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм звънял в аналогичен случай (паркинга до БСФС) на 112, от там ми казаха, че могат или да ми дадат телефона на паркинги и гаражи или от районното да се опитат да издирят собственика и да му се обадят да си премести колата.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Щото все ни е страх за гумите, за това всички вдигаме рамене и казваме "Еми кво да праиш брат, такава ни е държавата" и така си живеем в посредственост... щото е най-лесно, а тя "държавата" е виновна за всичко...
Браво! И аз бих се обадил и съм го правил.

Браво! И аз бих се обадил и съм го правил.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Вместо да се вкарвате във филми ритнете гумата на колата да се разпищи алармата.
Другия вариант е да надуете клаксона.
Два пъти ми се е случвало пред блока, първия път - едното, втория - другото и нямаше проблеми, полиции, ключове, спирачни течности...
Другия вариант е да надуете клаксона.
Два пъти ми се е случвало пред блока, първия път - едното, втория - другото и нямаше проблеми, полиции, ключове, спирачни течности...
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Браво колега, правилно и решително си постъпил!
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Хахаха, а днес от 112 първо ми затвориха телефона, а при второто обаждане - сигналът е приет, ставаше въпрос за неправилно паркиране насред площада на Перник един селски чиляк си спря жипката, та това на около 500 метра от КАТ, но нищо, никого не изпратиха
Хвала тебе 112, хвала тебе КАТ, хвала тебе селянийо!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”