Мнение относно COILOVER-и на FK
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Мнение относно COILOVER-и на FK
Няма стационарно окачване
Има фиксирано.Првилно мислиш какво означава 40/40

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
parno написа:първо казваш че койлове не стават за ежедневка....
а после че стават ама ако колата не е еди каква си ами не знам си ква си?
последно?
за ежедневка койловете са добро решение от гледна точка на ниско/високо за лято/зима
голфа возеше по-комфортно със спортни амортисьори и спортни пружини ама беше вечно изсипан и опираше навсякъде
Казвам за последен път
Койлове на Голф 4 НЕ!!!
нямам кой знае какви наблюдения над другите модели коли за това говоря конкретно за МК4
Сега стана ли ти ясно?
- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Може и да се бъркам колега,но във повечето каталози,които съм разглеждал,пише или стационарно или койлове..
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rabotnika написа:койлове за ежедневка не е добър избор
rabotnika написа: не говоря за всички коли с койлове визирам САМО касата на МК4 не съм казал че всички коли с койлове са тресачки
в крайна сметка излиза така че се свиква било то и на 4ка

- rabotnika
Никой не е казъл че не се свиква просто не е комфортно за ежедневка
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rabotnika написа:Никой не е казъл че не се свиква просто не е комфортно за ежедневка
вярно е
но голф 4 с койлове няма да вози по-лошо от голф 1,2,3 със същите

даже обратното
ако си карал голф 2 с нещо истинско и голф 4 с рейсланд или друг еквивалент то е ясно

по-бавно в града, по-внимателно с препятствията и паркирането
по лошите пътища разумно а по хубав и с много завой участък фън
така я карам аз (с лудите 75коня

-
- Автомобил:
- Двигател:
Возил съм се в на Vento вентото,мисля,че беше с КВ,да ви кажа возеше уникално меко,а сигурно знаете как се държеше на писта.Истинското си е истинско.
ако взимаш или H&R или като мойте KW Variant 3 при мен има на самите стъбла винтове които омекват и втъвдяват но не съм ги отпускал никога но за човек с капризи ше е идеално когато вози н ормални хора :Д !!!
ако взимаш или H&R или като мойте KW Variant 3 при мен има на самите стъбла винтове които омекват и втъвдяват но не съм ги отпускал никога но за човек с капризи ше е идеално когато вози н ормални хора :Д !!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
pitman написа:ако взимаш или H&R или като мойте KW Variant 3 при мен има на самите стъбла винтове които омекват и втъвдяват но не съм ги отпускал никога но за човек с капризи ше е идеално когато вози н ормални хора :Д !!!
да но колега, това което е регулиране и на твърдостта цената му на ново започва от 1300 лв. и то за та-техникс
-
- Автомобил:
- Двигател:
прав си такова окачване 600 700 лв втора рака мойто е такова но това това е окачване за капризен човек !

-
- Автомобил:
- Двигател:
pitman написа:прав си такова окачване 600 700 лв втора рака мойто е такова но това това е окачване за капризен човек !![]()
ти пък все едно като го нагласиш веднъж ще го пипнеш повече.
все едно всеки ден ще го джуркаш нагоре-надолу и ще му променяш твърдостта, като започнете да се вживявате така направо ми се приисква да се самозасрелям.
аз карам с татехникс вече 3 години и съм много доволен от него, за цената си е супер.
не карам на писта, за всеки ден в града е перфектно, какво ли не прочетох тук, като искате да ви е меко, карайте си стоковото и се люшкайте като кораби по завоите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ти пък все едно като го нагласиш веднъж ще го пипнеш повече.
все едно всеки ден ще го джуркаш нагоре-надолу и ще му променяш твърдостта, като започнете да се вживявате така направо ми се приисква да се самозасрелям.
аз карам с татехникс вече 3 години и съм много доволен от него, за цената си е супер.
не карам на писта, за всеки ден в града е перфектно, какво ли не прочетох тук, като искате да ви е меко, карайте си стоковото и се люшкайте като кораби по завоите.
10 пъти от началото на годината съм я дигал колата и съм я свалял докато ми хареса !
10 пъти от началото на годината съм я дигал колата и съм я свалял докато ми хареса !

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Снощи карах на приятел КР-чето с ФК коилове, и меко казано останах ужасно разочарован, колата на неравности подскачаше и се караше ужастно. Не знам до колко е уместно да сравнявам на друг приятел голф 3 ката със статично 60 на 40 та- техникс, колата там е в пъти по устойчива и го няма това подскачане, ами седи залепена за асвалта.
П.П неравности говоря леки вдлубвания и неравности по асвалта ами не дупки или нещо такова !
П.П неравности говоря леки вдлубвания и неравности по асвалта ами не дупки или нещо такова !
- bat_jigo GTI
- Автомобил: golf 3 GTI
- Двигател: 2e 94g
Колеги извинявайте за въпроса но искам да попитам.Какво окачване бихте ми препоръчали за Г2,искам да си я сваля малко че бая височка а така не ме радва и не е мн стабилна на пътя? Благодаря Ви !
- rabotnika
ае питмане ти няма ли да се научиш да пишеш бе?
и престани вече с тая твоята кола с тва вдигане сваляне стойки и незнам си кви глупости още
нали окачването ти беше КВ вариянт 2 бе? сега май за друго говориш или?
и престани вече с тая твоята кола с тва вдигане сваляне стойки и незнам си кви глупости още
нали окачването ти беше КВ вариянт 2 бе? сега май за друго говориш или?
- vlado0o^
- Автомобил: GTI Edition
- Двигател: 1994 2.8 AAA
Тая кола във всяка тема ли я има бе
.....може само да си мечтае за вариант 2.....и тоя хоум мейд "RECAKO" Color concept салон и той мираж.Има една песен дето се пее "дигам са,свалям са...прая го по цял ден" тя за тебе е писана брато...