КОлеги,дайте мнението си за поставяне на ЛЕД светлини.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Re: КОлеги,дайте мнението си за поставяне на ЛЕД светлини.

Мнениеот 2.4I » Чет 12 юли 2012 7:39

icoico написа:
2.4I написа:...
1-во защо да не са светлини за мъгла, без никакъв проблем ще се намери документ (въпрос на желание, познания и възможности), че въпросната лента е „светлини за мъгла" ,с фактура както си му е редът, дори може да пише в документа, че закупения продукт е допълнително фабрично осветление за Сеат..., монтиран в оторизирания сервиз...
2-ро ако закона се прилага с цялата си строгост то сигурно почти 80% от автопарка в БГ ще трябва да се спре от движение.

Виж сега...
1.Ако успееш да измислиш сертификат за легална употреба и съответните означения на тая украса за елха като фарове за мъгла вероятно ще ти струва доста повече от чифт фарове за мъгла на реномирана марка :wink:
2.Допускаме, че си успял, тогава се връщаме на начална позиция- това са фарове за мъгла и ставаш лесна плячка на всеки катаджия, ако светят постоянно, което очевидно е целта на заниманието :wink:
3. Очаквай в скоро време законът с цялата си строгост да се стовари на главите на собствениците на тези 80 процента от автопарка в БГ. Причина- от няколко месеца в БГ имаме "родно" автопроизводство, народът по някакъв начин требе да бъде "посъветван" да го купува mhihi mhihi

1-во сертификат и пр. документи ще издаде този от който се купува, а той дали икак си е негова работа.
2-ро донякъде съм съгласен, но ако се впишат като екстра монтирана в ... допълнителен габарит за Сеат... тогава катаджията заминава да плете половери.
3-то тая няма да е щото:
3.а.-ще станем като Северна Кореа, т.е. тук таме по големите булеварди ще се мярка някоя и др. кола.
3.б.-ще се парализира икономиката (движението на хора и стоки).
3.б.-за да се купуват колите родно производство то цената им предполагаемо би трябвало да е около 1 годишна средна заплата бруто за страната, т.е. 3-пъти по-евтини или заплатите да скочат Х 3.
4.Милиционерите какво ще карат?
.......................................................................
Аз бих си сложил на моята кола такава екстра, но съм беден човек, няма пари за лента :mrgreen:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 12 юли 2012 8:02

Казах че ще следя темата понеже е голям смях ама тя от забавна взе да става философска и безсмислена така че е време да и се тегли катинара :012:

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Чет 12 юли 2012 21:28

Тъй като няколко дни отсъствах и не съм чел,сега ще пиша:
1-во Не НЕ СЪМ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД !!!
2-ро Баща ми няма как да го питам !
3-то Това не е семейната кола!
4-то Диодите не съм ги купувал
5-то Мога да ми издадът абсолютно всякакви документи без проблем
6-то Въпреки,че прочетох сега всичките Ви мнения (за което съм безкрайно благодарен,че сте писали),след като си разглобих халогените (фаровете за мъгла),реших,че тази диодна лента ,веднага става осветление за Шатрата,палатката,род пода и тнт (когато сме на риба),няма смисъл .

пп.Да не си помисли някой,че се заяждам,просто съм написал всичко на веднъж и нямам нищо против никого !
пп.2 Благодаря за бързите отговори :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”