Голф5 - Ксенон HELLA
-
- Автомобил: Vw голф 5 2000 кубика 140 коня
- Двигател: Помпа дюза BKD 2004
Голф5 - Ксенон HELLA
Здравейте.Карам голф 5.Един авер ми дава Хела ксенон за късите с баластите и крушките свален от бмв Х5.Той има бмв компакт и каза че за него не ставали.На крушките пише d2s и изглеждат по дълги от мойте нормални H7, но знам че с преходник става за h7.Чудя се обаче на късите ми има нещо като капачка в която влиза тази H7 крушка и ако сложа тези d2s няма ли да дойде късо.Около 1 см сякаш d2s са по дълги от h7.
Re: Ксенон HELLA
фокусното разстояние на H7 и D2S е идентично. Само трябва да изпилиш малко от бакелитения корпус да получиш формата на корпуса на H7 след това внимавай със съосността. Слагай смело, аз карах така 2 години. После сложих и лупи.
-
фокусното разстояние кое е.Имаш предвид дължината на лампата ли понеже споменах че съм ограничен в дължината на моите Н7 които са къси а тези d2s изглеждат по дълги и като я пъхна няма ли да опре отпред в чашката в която седи
ето една снимка(не на мойте лампи) в нета
http://www.patzcatz.com/audi/dsc02540.jpg
ето една снимка(не на мойте лампи) в нета
http://www.patzcatz.com/audi/dsc02540.jpg
разстоянието от мястото където ляга крушката до центъра на светлинния поток.
Гледам, че си си направиш фланец за съосността. Няма да опре в шапката, шапките са отдалечени от крушката, има място. Ти си с прозрачни стъкла и единственото , което трябва да преправиш е от буксата на H7 посредством изолирани мъжки обувчици да си изкараш плюс и минус на палачката (баласт-а) за ксеноновата крушка. Ползвай хубави връзки, за да нямаш ядове от ниско и променливо напрежение. Модула да е хубаво изолиран да не се мокри, аз лично ги сложих в дебели термо маркучи, които прещипах в двата края.
Гледам, че си си направиш фланец за съосността. Няма да опре в шапката, шапките са отдалечени от крушката, има място. Ти си с прозрачни стъкла и единственото , което трябва да преправиш е от буксата на H7 посредством изолирани мъжки обувчици да си изкараш плюс и минус на палачката (баласт-а) за ксеноновата крушка. Ползвай хубави връзки, за да нямаш ядове от ниско и променливо напрежение. Модула да е хубаво изолиран да не се мокри, аз лично ги сложих в дебели термо маркучи, които прещипах в двата края.
-
Значи неска ще го взема този ксенон.Този който ми го дава е искал да го сложи само че са му казали че можело да си изгори инсталацията(Той е с бмв компакт 2003 модел).По принцип за да го сложа аз трябва да преправя малко за да влезе в фара което не е проблем.Въпроса ми е има ли нещо което трябва да гледам като тоци по баластите да съвпада с моята инсталация а да не стане и да изгори и моята някакси.
жълтия кабел на баласта е плюс, кафявия е минус. Няма как да изгори инсталацията
консумацията е 60% от тази на обикновената крушка доколкото знам.

-
а това че е 35 вата после се слага съпротивление за да залъжа пц-то че нямам изгоряла крушка нали?
пробвай първо дали ще го отчете като изгоряла крушка, след това ако трябва ще си купиш стоп ерор кабели. Те не са скъпи. Възможно е и да не даде проблем.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Имаш ли лупи на късите?Аз небих сложил D2S,ако нямам лупи!Аимам D2S и баласти hella... Докато не си намеря ляв фар R32 (Защото имам десен),няма да си сложа ксенон! 

-
колеги отказвам се от този ксенон.Първо е голяма игра, преправяне и т.н.Второ една крушка ако замине майка си и баща си е а един авер от БОШ ми каза че ще ми даде хубави крушки (не ксенон) на дилърска цена и избирам този вариант.Благодаря за отзивите 

-
Re: Голф5 - Ксенон HELLA
дайте съвет за хубави крушки Н7 нормални а не ксенон
- ilian.
- Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
- Двигател: AUM AHF
Re: Голф5 - Ксенон HELLA
Philips Crystal Vision -от личен опит 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”