Не го знам тоя дали е нагъл ама не знам как издържа ти по телефона пич.
Аз лично щях да му обясня, че майка му и баща му са братя.. сериозно!
СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?
Exell написа:dodo2000 , не . Въпроса към теб е , дали имаш нещо против този запис да се разпространи от нас /мен в това число/ във Фейсбук и други On-line сайтове?
Не нямам нищо против записа да бъде разпространен. И без това съм го разпратил на доста медии въпреки, че до момента няма интерес от никой, освен във форумите.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Купи си утре вестник Всеки ден. Ако мога да използвам жаргона на канал 2001 - дава ми се, че утре ще има статия по този повод 

-
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Купи си утре вестник Всеки ден. Ако мога да използвам жаргона на канал 2001 - дава ми се, че утре ще има статия по този повод
Ще си го взема колега, щом така ти се дава да видим какво ще има поместено там. А дали е по моя повод статията или по принцип ще се пише за тези случаи?
- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
Чакайте и аз да споделя малко опит по темата
С уточнението, че съм работил над 2 години във фирма за събиране на задължения като телефонен оператор, но държа да кажа - НИКОГА не съм обиждал или заплашвал човек по телефона.
Та със скромния ми опит, мой близък получава писмо за цесия от въпросната фирма. И понеже следя темата с интерес, видях им на тия идиоти логото на уведомлението и реших, че почвам да се заяждам. И звъня аз, казвам от името на кой се обаждам(лицето е жена) и отсреща един младеж много напористо ми обясни как АЗ дължа пари. Нито ме е питал какъв съм на лицето "длъжник" нито нищо. Случая е точно такъв описан в статията - телефона е прекратен, платен и то някъде през 2006. Но това няма значение. Даде ми срок 2 дни да платя
Естествено далеч не е той човека, който ще разполага с моето свободно време. И след 3 дни пак звъни, пак същия разговор, как АЗ съм длъжен да платя... Само за уточнение понеже ми звъни на моя мобилен телефон, а търси жена... продължава да ми обяснява как АЗ трябва да го направя. На 6-тия път вече не издържах (просто бях ядосан на друго) и го почнах - кой си мисли че съм аз, на жена приличам ли му, няма да платя, не той ще ми казва кога и какво да правя... пак ми даде 2 дни след като изрично помолих да бъда съден. Е не братче - пак звъни. Вдигам аз направо с думите - нали се разбрахме да ме съдите бе - ама вие трябва да платите - ама няма бе - ами свържи се тогава с адвоката си. От тогава от тях ни вопъл ни стон(вече трета седмица
) но ги очаквам скоро. Абе честно казано лошо няма - такива фирми и отдели има по цял свят, уговарят се разсрочки и тн... но те в тая са назначили някакво неистово количество кътили. Аз като изслушах записа на колегата се замислих сериозно дали да не им потърся на тия офиса, да го намеря тоя и да ми покаже как точно да си хвана палците.... деее*а и олигуфрена

С уточнението, че съм работил над 2 години във фирма за събиране на задължения като телефонен оператор, но държа да кажа - НИКОГА не съм обиждал или заплашвал човек по телефона.
Та със скромния ми опит, мой близък получава писмо за цесия от въпросната фирма. И понеже следя темата с интерес, видях им на тия идиоти логото на уведомлението и реших, че почвам да се заяждам. И звъня аз, казвам от името на кой се обаждам(лицето е жена) и отсреща един младеж много напористо ми обясни как АЗ дължа пари. Нито ме е питал какъв съм на лицето "длъжник" нито нищо. Случая е точно такъв описан в статията - телефона е прекратен, платен и то някъде през 2006. Но това няма значение. Даде ми срок 2 дни да платя

Естествено далеч не е той човека, който ще разполага с моето свободно време. И след 3 дни пак звъни, пак същия разговор, как АЗ съм длъжен да платя... Само за уточнение понеже ми звъни на моя мобилен телефон, а търси жена... продължава да ми обяснява как АЗ трябва да го направя. На 6-тия път вече не издържах (просто бях ядосан на друго) и го почнах - кой си мисли че съм аз, на жена приличам ли му, няма да платя, не той ще ми казва кога и какво да правя... пак ми даде 2 дни след като изрично помолих да бъда съден. Е не братче - пак звъни. Вдигам аз направо с думите - нали се разбрахме да ме съдите бе - ама вие трябва да платите - ама няма бе - ами свържи се тогава с адвоката си. От тогава от тях ни вопъл ни стон(вече трета седмица

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Аз съм на линия ако някой желае да се свърже с мен да му разкажа моя случай. Пазя си договора с глобул от 2003-та, писмото от СГ-груп от 2009-та и на края платежната бележка. Единствено нямам записи, но пък съм словоохотлив 

- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
Ето какъв запис разпространиха С.Г. Груп, вместо коментар
http://images.ibox.bg/2012/07/13/643.mp3
май каквото повикало такова се обадило
http://images.ibox.bg/2012/07/13/643.mp3
май каквото повикало такова се обадило

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Е тея келеши и записват!! И то без да те уведомят!
- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
Брей, мн докачливи тия - от тая кръвна обида "п*ткоо" започнаха вендета, така ли??
Сериозен отговор на сериозна институция, няма що
А някой да ги е заплашвал с гроб или че ще ги разболее??
По тоя въпрос се мълчи, мн ясно. Прилича на вица "Ама вий що бийте негрите?"
Горкичките СГ Груп - мн им личи, че им е нас*ан г*з*.
Колко са нещастни, когато им се разклати под краката
Сериозен отговор на сериозна институция, няма що

А някой да ги е заплашвал с гроб или че ще ги разболее??
По тоя въпрос се мълчи, мн ясно. Прилича на вица "Ама вий що бийте негрите?"
Горкичките СГ Груп - мн им личи, че им е нас*ан г*з*.
Колко са нещастни, когато им се разклати под краката

цитат от същата статия на news.bg
По-късно С.Г. Груп, вместо коментар, изпратиха на свой ред запис на друг разговор с въпросния наш читател, чийто случай стана повод за този материал.
В името на обективността ви предлагаме и това кратко аудио.
Според А.Т. обаче, това е монтаж от две обаждания. Иначе мъжът признава, че си е изпуснал нервите, вбесен от десетките позвънявания, за което съжалява.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Той този отговор, който е изпратен от тях е доста аргументиращ и определено отговарящ на обвиненията отправени към фирмата за начина, по който се държат с хората.
А както е описано в статията най-накрая, а и всеки като се заслуша би разбрал, че разговора прекъсва точно с изпращането на м*йната и после е добавена нова малка част от следващ разговор, при който думата с органа по спомен го казвам след като бе отправен намек, че ми имат адреса и ще бъдат пратени хора.
А както е описано в статията най-накрая, а и всеки като се заслуша би разбрал, че разговора прекъсва точно с изпращането на м*йната и после е добавена нова малка част от следващ разговор, при който думата с органа по спомен го казвам след като бе отправен намек, че ми имат адреса и ще бъдат пратени хора.
- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
Със сигурност аз (сигурно и и мн други потребители) ви

-
- Автомобил:
- Двигател:
Много добре написана статия, дизайна на страницата също е интересен. Да доволен съм от публикацията. Благодаря му за труда, който си е направил човека.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”