Трябва да има повече такива ентусиасти като колегата

Като ги пробвам ще видим.
 Като ги пробвам ще видим.
 Поздрави на всички
 Поздрави на всички 

Иначе джетка е супер развива се в правилната посока продължавай напред.
  Иначе джетка е супер развива се в правилната посока продължавай напред.  

Трябва да отида да взема някой работи
 Трябва да отида да взема някой работи  Тези дни ще се боядисват и монтират нещата.Смъкването няма да е толкова рязко,но ще е смъкната доволно.Все пак е ежедневка и карам по много големи чукари до работа
 Тези дни ще се боядисват и монтират нещата.Смъкването няма да е толкова рязко,но ще е смъкната доволно.Все пак е ежедневка и карам по много големи чукари до работа 

Коко ме издъни.Чак се уплаших колко работи съм събрал.Освежихме веждите,другата решетка,боядисах и спойлера.МОнтирахме и новите Стопове (Е не са Черна Hella,ама засега толкова),иначе са бели-затъмнени.Еми това е.Утре се надявам да сложа спойлера и веждите
 Коко ме издъни.Чак се уплаших колко работи съм събрал.Освежихме веждите,другата решетка,боядисах и спойлера.МОнтирахме и новите Стопове (Е не са Черна Hella,ама засега толкова),иначе са бели-затъмнени.Еми това е.Утре се надявам да сложа спойлера и веждите  

Какво да го мисля,немога да намеря вече колко време стана.А за бялото,няма да стане,не са еднакъв цвят 2-та стопа.Така е по-добре
 Какво да го мисля,немога да намеря вече колко време стана.А за бялото,няма да стане,не са еднакъв цвят 2-та стопа.Така е по-добре  Утре слагаме спойлера
 Утре слагаме спойлера Багажника гледай!
  Багажника гледай! Монтирахме спойлера и успях да направя някоя снимка.Надявам се другата седмица да я смъкнем малко
  Монтирахме спойлера и успях да направя някоя снимка.Надявам се другата седмица да я смъкнем малко   

или по - точно се почерпим!
  или по - точно се почерпим!  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта