Некоректен колега...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Некоректен колега...

Мнениеот 2.4I » Пет 13 юли 2012 14:01

Колеги направете така, че да има някъде ясно видима и разбираема тема в която да пише човек след некоректно отношение на колега от форума, а не всеки път да се налага да се отваря нова тема.
Повода за темата е некоректното поведение на колегата patureto, въпросния (която днес бързо изтри) бе пуснал обява за продажба на златен ланец, като на ЛС и по телефона се разбрахме днес да отида до София и евентуално да закупя златното синджирче, вчера в тел разговор се разбрахме да се видим в София, някъде в центъра, разбрахме се като тръгна за София да се обадя, обясних на колегата, че днес сутринта имам малко работа в Чирпан и след това ще тръгна към него. За да мога днес да си освободя деня си отмених ангажименти и помолих брат ми да си вземе отпуска, за да помогне с малките. Свърших си работатра в Чирпан, качих се на магистралата и звъннах на колегата patureto, той вдигна и ми заяви, че не можело да се срещнем в центъра, аз да съм отишъл в Люлин, бил се опарвал и тнт., значи аз със 2500лв., жена ми със злато за Х няколко пъти тази сума и кола за Х пъти тази сума, да отидем до Люлин щото е безопасно според него, а той със златния синджир не - във центъра на София щото е опасно :screwy От там ми стана ясно, че работата е мътна и несигурна.
Колега patureto не знам дали по стечение на обстоятелствата се получи тази случка или така действаш и в живота, един съвет - мъжът трябва да си държи на думата, а не да се държи като емблемата на Рено иначе рано или късно дори и да не е ... ще стане.
Впрочем след като се получи горното с колегата patureto и вече бях на магистралата и за утре ми трябваше подарък за половинката, реших да отскоча до Пловдив , Пловдив отнове не ме разочарова, евала на колегите от там. чудесен град имате, там намерих 2 уникални бижута (дори ще им постна снимки, в темата която специално съм отворил по повод рожденния ден на жена ми), чао засега, че батерията за лаптопа пада.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега...

Мнениеот Ljubon » Пет 13 юли 2012 14:10

Ето колега, има такава тема за огласяване на подобни индивиди:
viewtopic.php?f=60&t=214645&hilit=%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 13 юли 2012 14:18

Не ви познавам и двамата, но не ми стана ясно - само е сменил мястото на срещата и то доста по рано и затова е некоректен или нещо друго...И какво за Люлин, опасно е там що ли? /живял съм в Люлин 20 години, и това не е харлем, поне през деня не мисля, че е по опасно от всяко друго място в София/. Само за една смяна на мястото на срещата някой да е некоректен...Не знам

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 13 юли 2012 14:35

Ами той може да е с 3500лв., жена му със злато за ХX няколко пъти тази сума и кола за ХXX пъти тази сума.
Не ви е лесно на вас със златата. mhihi От изложените факти, чак за измамник, не бих го обявил.
Но наистина, защо те вика в Люлин, не е ясно...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 13 юли 2012 20:43

колега, наистина, не се ядосвай... заинтригува ме обаче със тия 2500лв. Ако може да кажеш и маратонките ти колко струват, защото ако са над 200лв ще ми се издигнеш още повече в очите heavy metal zork

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 13 юли 2012 21:03

Ludia написа: heavy metal zork

В тая жега с маратонки :shock

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 13 юли 2012 21:05

Заглавие: Продавам златен ланец

patureto написа:
Продавам златен ланец 52 грама закупен от Гърция преди около 4 години.
Носен е много малко и е в перфектно състояние.
Дължината е 56 см.,52 гр.,14 карата.
Цена 2420 лева,цената не се коментира,,,,

МОЛЯ НЕ МИ ПИШЕТЕ В ОБЯВАТА

За контакти гр.София ,телефон 0878944106

Тук може да проверите на колко се изкупува златото в момента. http://www.tavex.bg/index.php?main=8
Колега за златото имаш ли документ удостоверяващ от къде е и с каква чистота е?Има ли следи от употреба (надраскано, изкривено или др.)?

Колега имаше документ,но не се пази.
А за да се разбере каква е чистотата си има златари за тази работа.
Ланеца е в перфектен вид.
........................................................
Ето копие от вече не съществуващата обява, изкарано от лични - за това ми бяха тези 2500 в мен при срещата.Некоректно е разбира се, пускаш обява, разбираш се нещо, после почваш да го въртиш в момент в който другия тръгва от над 200 км.Сменил бил само мястото на срещата, ми то с железен аргумент бе колега, че съм можел да го обера, именно с горните си думи поставям контрааргумента, щом мислиш, че аз ще те обера, че и ми го казваш и то постфактом как аз да ти имам вяра, др. важен аргумент за мястото на срещата е възможноста да се провери от независим експерт златото, все пак за злато става въпрос, а ако излезе позлатено ... което впрочем ми се е случвало, пак от колега от този форум, а именно - sasho90.
Щом ви интересува - заплата не взимам и маратонки не нося.

Потребителски аватар
boraajm
Автомобил: VW BORA VAR.TDI.Comfo.Black met.
Двигател: AJM 2000

Мнениеот boraajm » Пет 13 юли 2012 21:22

:banana Кефиш,брат! :да:

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 13 юли 2012 21:28

Абсолютно прав си е колегата...ще тръгна аз от Варна примерно, ще бия сума ти километри и накрая тоя ще ме накара да отида във Филиповци например...при положение, че в центъра на София има сума ти златарски магазини, точно в люлин няма да отида. И който и да е бил колега според мен не би се навил да отида на друго място от уговореното преди това. Защо тогава темата му е изтрита, да не би случайно точно в този ден да го е продал :063:

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 13 юли 2012 21:41

Чакайте малко....Както единия трепери за мангизите,така и другия трепери за златото.Какво като срещата е в центъра-не могат да го избомбят с ланеца ли?А и Люлин не е в Сирия....има доста обществени места там че да се направи среща и да свършат работа!

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 13 юли 2012 22:06

kristianatanasov написа:Чакайте малко....Както единия трепери за мангизите,така и другия трепери за златото.Какво като срещата е в центъра-не могат да го избомбят с ланеца ли?А и Люлин не е в Сирия....има доста обществени места там че да се направи среща и да свършат работа!

На кооперативния, там при цигарите на черно ли :Mr Green Fun . Не, че нещо против квартала, но единствения възможен магазин на място където има хора мисля, че беше на пазара а не в някоя шано уличка.
А да отговоря на един колега, че не бил лош квартала...на нова година ми разбиха колата зад магазин СВА. 2 пъти чупят прозорци за да крадат музика на метрото- Сливница, Била, Западен Парк- Забележка: Оставял съм си колата на синя зона в центъра в продължение на 8 часа зимно време докато работех в сладкарница България и за 6 месеца дори драскотина нямах ! 3-4 пъти са чупили ключалки на кино Арена...Зимата на колега от там дори му задигнаха зимните гумета от астрата пред блока, а след 4 дни трябваше да пътуваме за Мальовица...Бих казал, че е кошмар там да имаш какъвто и да е вид превозно средство.
Та стига лукуми, реално погледнато си е притеснително да има смяна на срещата след като има уговорено вече място за нея...аз не бих отишъл :012:

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 13 юли 2012 22:23

Не ме бърка Люлин, ако ще и Бейрут да е, бърка ме това, че без грам свян се променя уговорка за която съм ангажирал 3-ти човек (брат ми), планирал съм ден който да отделя, и пр. ресурси доверявайки се на човек пуснал обява във форума, тръгнал съм на над 200км. път на едната дума, а циганията почва със самото ми тръгване, а нататък ... Хайде аз в София и оттам, какво става при „Ами аз се отказах" или „По спомен беше 52 грама" или ... който знае какво е „мъжка дума" ще разбере, за който това е приказка в пространството ще ми се чуди или дори упрекне, аз просто изнасям фактите в тази тема, и ако „утре" друг колега се довери на въпросния, но си направи трудът да използва търсачката - да има едно на ум.

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 13 юли 2012 22:28

Аз виждам само 1 факт- Темата си я е изтрил, следователно автоматично за мен тоя е тотално изгърмял :beer

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 13 юли 2012 22:38

Мерси за моралната подкрепа - не е малко.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 13 юли 2012 22:57

Ljubon написа:Ето колега, има такава тема за огласяване на подобни индивиди:
viewtopic.php?f=60&t=214645&hilit=%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8

Върни се в “ОФФ-Топик - други”