Повода за темата е некоректното поведение на колегата patureto, въпросния (която днес бързо изтри) бе пуснал обява за продажба на златен ланец, като на ЛС и по телефона се разбрахме днес да отида до София и евентуално да закупя златното синджирче, вчера в тел разговор се разбрахме да се видим в София, някъде в центъра, разбрахме се като тръгна за София да се обадя, обясних на колегата, че днес сутринта имам малко работа в Чирпан и след това ще тръгна към него. За да мога днес да си освободя деня си отмених ангажименти и помолих брат ми да си вземе отпуска, за да помогне с малките. Свърших си работатра в Чирпан, качих се на магистралата и звъннах на колегата patureto, той вдигна и ми заяви, че не можело да се срещнем в центъра, аз да съм отишъл в Люлин, бил се опарвал и тнт., значи аз със 2500лв., жена ми със злато за Х няколко пъти тази сума и кола за Х пъти тази сума, да отидем до Люлин щото е безопасно според него, а той със златния синджир не - във центъра на София щото е опасно

Колега patureto не знам дали по стечение на обстоятелствата се получи тази случка или така действаш и в живота, един съвет - мъжът трябва да си държи на думата, а не да се държи като емблемата на Рено иначе рано или късно дори и да не е ... ще стане.
Впрочем след като се получи горното с колегата patureto и вече бях на магистралата и за утре ми трябваше подарък за половинката, реших да отскоча до Пловдив , Пловдив отнове не ме разочарова, евала на колегите от там. чудесен град имате, там намерих 2 уникални бижута (дори ще им постна снимки, в темата която специално съм отворил по повод рожденния ден на жена ми), чао засега, че батерията за лаптопа пада.