Подарък за жена?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Подарък за жена?
Много мило и сладко! И изглежда добре 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Или идете на някоя екзотична екскурзия (ама не Гърция или Турция, ами някой остров, дори Канарските стават, а до там през Германия ще ти е доста изгодно) или пък из Европа. Предложиха ти Венеция - наистина много красив град. Също Флоренция виж. Милано не е нищо особено, няма смисъл да се ходи там освен на пазар. Или примерно 2-3 столици да обиколите ама без да и казваш. Тоест отивате в Будапеща и тя си мисли, че това е всичко. Последния ден и казваш, че отивате и във Виена. И пак в последния ден момента с изненадата и бам - Амстердам:-)
Също може круиз из Средиземно море
Също може круиз из Средиземно море
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В момента из по-белите страни на Европа са почнали намаленията.
Хванете самолетчето, слезнете в Италия/Франция/Испания, пусни я малко на шопинг и ти гарантирам, че по-щастлива от нея няма да има.
Лично го видях в очите на половинката, след като вчера и онзи ден обикаляхме магазинчета из Испания и Франция, макар и без специален повод.
Хванете самолетчето, слезнете в Италия/Франция/Испания, пусни я малко на шопинг и ти гарантирам, че по-щастлива от нея няма да има.
Лично го видях в очите на половинката, след като вчера и онзи ден обикаляхме магазинчета из Испания и Франция, макар и без специален повод.

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Sunny написа:В момента из по-белите страни на Европа са почнали намаленията.
Взе ми думите от устата

Колеги май забравих да вметна едно мооого важно обстоятелство, в момента сме И със бебе на 4м. То впрочем следобяд като и намекнах на жената не иска ли за няколко дни да останем насаме, та тя ми го припомни
, че ще е трудничко да сме съвсем сами. Т.е. ако ще да е екскурзия, то дестинациите със самолет отпадат, остава това що е в периметър на няколко часа с кола от границите на БГ и то европейската част, в Турция с малко дете не ми се ходи, т.е. остават Гърция и Румъния.Иначе екскурзия до по-далечна дестинация отдавна ми се върти в главата, но нещо от сорта на Виетнам, Китай, Кореа (и двете) или Руанда, ЮАР може Мароко ,т.е. нещо с различна култура.
Да вметна и още нещо - битието ни е такова, че сме често на път заедно, т.е. целта на екскурзията ако е да прекараме известно време заедно на приятно място ,то това вече го правим 9г. по стечение на обстоятелствата из БГ. Почивка в БГ на планина пък е абсурд ,места от сорта Велинград, ВТ, Троян, Трявна и пр. са ни били или са чести дестинации на път така, че се обезсмисля, нещо по морето може, то и вероятно ако след премисляне Гърция отпадне, нашето черноморие ще е варианата. Но освен почивка искам и др. да и взема, искам и да е практично, т.е. или да е ежедневно използваемо или да е тип вложение, но все пак да става за подарък, примерно влог или акции не става.

Да вметна и още нещо - битието ни е такова, че сме често на път заедно, т.е. целта на екскурзията ако е да прекараме известно време заедно на приятно място ,то това вече го правим 9г. по стечение на обстоятелствата из БГ. Почивка в БГ на планина пък е абсурд ,места от сорта Велинград, ВТ, Троян, Трявна и пр. са ни били или са чести дестинации на път така, че се обезсмисля, нещо по морето може, то и вероятно ако след премисляне Гърция отпадне, нашето черноморие ще е варианата. Но освен почивка искам и др. да и взема, искам и да е практично, т.е. или да е ежедневно използваемо или да е тип вложение, но все пак да става за подарък, примерно влог или акции не става.
Последна промяна от 2.4I на Пет 06 юли 2012 17:30, променено общо 1 път.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колега бебенцето баби няма ли ?
RoadRunner написа:Колега бебенцето баби няма ли ?
Не става варианта, пробвано многократно, нашите баби искат деца с автономни функции, т.е. след 2г. ще става за бабите.
Колеги варианта с екскурзията пропадна тотално, ето какво взех днес на жена ми, бижутата са с изключително качествена изработка (нещо което не се среща често у нас), направо не вярвам на това какъв късмет извадих с тези бижута, особено като знам как ми тръгна деня.
Бих искал да ви покажа детаелно бижутата, за да онагледя думите си, но с този интернет - толкова.

Бих искал да ви покажа детаелно бижутата, за да онагледя думите си, но с този интернет - толкова.

- vucata
- Контакти:
Много ми харесват тези комбинации от бяло и жълто злато....Поради тази причина годежният пръстен го купих в бяло и жълто злато със цирконий...обмислях варианта за диамант, но не исках да се изхвърлям от толкова рано с тези неща въпреки, че тя го заслужава- купих си кола
пък за сватбата ще и купя с диамант нещо 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Колега, висулката кърти 

Бижутата са уникални, висулката е ARPAS, плачеща дева, качеството е такова, че и сълзите са изобразени в детаил. Мислех да наблегна на количеството (злато), но в крайна сметка се получи, че наблегнах на качеството. Исках за 30 годишнината да и подаря нещо което да и носи приятен спомен, дано успея с това.
Впрочем диамантите са прекрасно нещо, но в БГ до колкото съм забелязал са трудно-конвентируеми по реална цена ,докато при златото не е така, иначе и аз съм мислил за диаманти или ...
Ако някой има още идеи давайте - утре е деня.
Впрочем диамантите са прекрасно нещо, но в БГ до колкото съм забелязал са трудно-конвентируеми по реална цена ,докато при златото не е така, иначе и аз съм мислил за диаманти или ...
Ако някой има още идеи давайте - утре е деня.
- vucata
- Контакти:
Ми...аз се чудех, купих и пръстен със цирконий, пък си казах и аз съм човек- взех си голф за 2 бимки
...така, че вземи нещо и за себе си, елегантно и стилно, облечи го и я изведи на една прекрасна вечеря с букет от 100+ рози 

onazi написа:Ами ако не е почивка, може и някой красив дамски часовник
Часовник е на раздяла...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:onazi написа:Ами ако не е почивка, може и някой красив дамски часовник
Часовник е на раздяла...
И мойто и твоето мнение са офф, ама как го реши, че часовник е на раздяла?!? Ае стига глупотевини!!!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Петър Петров написа:Даскала™ написа:onazi написа:Ами ако не е почивка, може и някой красив дамски часовник
Часовник е на раздяла...
И мойто и твоето мнение са офф, ама как го реши, че часовник е на раздяла?!? Ае стига глупотевини!!!
така говорят хората
Върни се в “ОФФ-Топик - други”