Пасат Б3 поставяне на климатик

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Re: Поставяне на климатик на Пасат Б3

Мнениеот pe6kata » Съб 14 юли 2012 15:42

това количество е за фреон р12
за р134 е по-малко :!:

ако ще качва климатик колегата, то нека да е от кола на фреон р134

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пон 16 юли 2012 22:25

Аз мога да споделя опитът на брат ми. Става въпрос за Венто. Той намери в обявите за продажба на автомобили на части един ударен Голф на една мадама в София. Разбраха се с нея да не сваля нищо от климатичната система и той от тук /Пловдив/ се обади на Стефчо. Момчето отиде на място, огледа и започна да сваля всичко необходимо за да трансплантира. Брат ми по телефона се разбра с мадамата за цена 200 лв, за целия комплект - воден радиатор, дифузор, перки, изпарител, кондензатор, алтернатор, компресор със стойката, врътки за управлението, моторче за парното, ремъчна шайба, водни маркучи, дехидратор, цялата инсталация. Отиде в София и за 2 дни монтираха климатика. Всичко с работата и нов маркуч за компресора накрая му излезе 820 лв. Продаде своите радиатори, моторче за парното, врътки, радиатор, маркучи, вентилатор всичко за окло 200 лв, остана непродаден алтернатора. И накрая за 620 лв си има работещ оригинален климатик. Ако си мераклия и искаш да караш автомобила, който се купил дълго време, спокойно можеш да се заемеш с това начинание! :beer

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 17 юли 2012 8:54

Това количество, което съм посочил в предишният си пост се отнася за оригинален климатик на пасата с фреон R134.

polsano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polsano » Съб 05 яну 2013 20:43

Здравейте
Искам да попитам дали някой може да ме свърже със сервиз в София в който присаждат авто климатици, желая да си сложа на колата, става въпрос за Пасат '98.Ако може да ми дадете телефон за връзка...
Благодаря

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 06 яну 2013 10:24

Имаш ли обаче подготвен климатик или нямаш!? Въпреки това свържи се със Стефчо viewtopic.php?f=13&t=44549

polsano
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б3 поставяне на климатик

Мнениеот polsano » Сря 09 яну 2013 20:18

Всъщност не съм купил още необходимите части, искам да се консултирам с компетентен механик и тогава ще действан, но съм решен на 100 % да си сложа климатик. Благодаря ви, ще се свържа със човекът от сервиза, за когото сте ми писали, дано да ми помогне.

Върни се в “Passat”