Аз мога да споделя опитът на брат ми. Става въпрос за Венто. Той намери в обявите за продажба на автомобили на части един ударен Голф на една мадама в София. Разбраха се с нея да не сваля нищо от климатичната система и той от тук /Пловдив/ се обади на Стефчо. Момчето отиде на място, огледа и започна да сваля всичко необходимо за да трансплантира. Брат ми по телефона се разбра с мадамата за цена 200 лв, за целия комплект - воден радиатор, дифузор, перки, изпарител, кондензатор, алтернатор, компресор със стойката, врътки за управлението, моторче за парното, ремъчна шайба, водни маркучи, дехидратор, цялата инсталация. Отиде в София и за 2 дни монтираха климатика. Всичко с работата и нов маркуч за компресора накрая му излезе 820 лв. Продаде своите радиатори, моторче за парното, врътки, радиатор, маркучи, вентилатор всичко за окло 200 лв, остана непродаден алтернатора. И накрая за 620 лв си има работещ оригинален климатик. Ако си мераклия и искаш да караш автомобила, който се купил дълго време, спокойно можеш да се заемеш с това начинание!