нещо ми спряха СКАТ ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
вече има някакви коментари по въпроса ,източници казват че СКАТ няма в цялата страна ,например в Русе им намекнали че ако пуснат СКАТ днес ,ще им бъде отнет лиценза -намерих и това по въпроса -мисля че темата е приключена

Снощи в предаването "Паралакс", журналистът Валентин Касабов изнесе потресаващи факти за връзките на агент Гоце с турски терористи и участието им в неговата предизборна кампания. Този факст явно е подразнил левите фашисти и те са взели мерки, паникьосани, че българите ще гласуват на 29-ти срещу тях.
След края на предаването на Касабов телефоните в студиото пламнаха от обаждания от цялата страна и познайте какво казваха хората - "Ще гласуваме за "Атака"!
Ето я причината днес в цялата страна да няма "СКАТ"!
Отново старите прийоми на компартията да потиска, мачка и се саморазправя влизат в действие!
Следващата стъпка е, да подберат и всички несъгласни и критикуващи ги, те имат огромен опит в това - спомнете си лагерити в Белене, Скравена и Ловеч, където даваха патриотите на свинете!
Ето я демокрацията, която ни предлагат след 29-ти, когато турско-червената власт ще получи зелена улица за саморазправи със свободолюбивите и будни българи!
- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:ЕСТНЕТ И БУЛСАТКОМ са цифрови ТВ, некъв друг формат, те са си отделно
а БМ за твоя човек не знам
колега нещо си в грешка, Аз бачкам в ЕСТНЕТ и мога да ти кажа със сигурност:
1) естнет е отделно от ЕК;
2)естнет предлага И цифрова телевизия. Но като цяло е кабеларка. т.е. за да получиш цифрова телевизия се бъркаш повечко иначе програмите са си аналогови.
3)Предлага се и интернет(кабелен), както и вой ай пи
vassilplp написа:Pichaga написа:ЕСТНЕТ И БУЛСАТКОМ са цифрови ТВ, некъв друг формат, те са си отделно
а БМ за твоя човек не знам
колега нещо си в грешка, Аз бачкам в ЕСТНЕТ и мога да ти кажа със сигурност:
1) естнет е отделно от ЕК;
2)естнет предлага И цифрова телевизия. Но като цяло е кабеларка. т.е. за да получиш цифрова телевизия се бъркаш повечко иначе програмите са си аналогови.
3)Предлага се и интернет(кабелен), както и вой ай пи
Пичагата пак е в грешка
Васко твоя пост е жива реклама
какво е вой ай пи
Та след изборите ще се пусне ли пак СКАТ?
Колеги, моля спазвайте правилата и не обръщайте на политика и ли реклами...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
и би било добре,щото става политическаlandwarrior написа:вече има някакви коментари по въпроса ,източници казват че СКАТ няма в цялата страна ,например в Русе им намекнали че ако пуснат СКАТ днес ,ще им бъде отнет лиценза -намерих и това по въпроса -мисля че темата е приключена
Снощи в предаването "Паралакс", журналистът Валентин Касабов изнесе потресаващи факти за връзките на агент Гоце с турски терористи и участието им в неговата предизборна кампания. Този факст явно е подразнил левите фашисти и те са взели мерки, паникьосани, че българите ще гласуват на 29-ти срещу тях.
След края на предаването на Касабов телефоните в студиото пламнаха от обаждания от цялата страна и познайте какво казваха хората - "Ще гласуваме за "Атака"!
Ето я причината днес в цялата страна да няма "СКАТ"!
Отново старите прийоми на компартията да потиска, мачка и се саморазправя влизат в действие!
Следващата стъпка е, да подберат и всички несъгласни и критикуващи ги, те имат огромен опит в това - спомнете си лагерити в Белене, Скравена и Ловеч, където даваха патриотите на свинете!
Ето я демокрацията, която ни предлагат след 29-ти, когато турско-червената власт ще получи зелена улица за саморазправи със свободолюбивите и будни българи!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”