Голф 4 1.8т проблем газ и бензин

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
kalinfast
Автомобил: Golf 4
Двигател: AGU

Голф 4 1.8т проблем газ и бензин

Мнениеот kalinfast » Съб 14 юли 2012 13:10

Колеги онзи ден ми монтираха ГИ фобос 2 уж с по мощен изпарител тръби 8мм и друга сонда поне така казват.Не разбирам много ит ГИ но поне тръбите се такива.Относно проблема колата придърпва като тръгне турбото и на всяка по висока скорост се усеща по силно и трябва да подавам плавно газта докато достигне 4500 оборота нагоре върви добре,но по лошото е , че усещам и придърпване на бензин.До преди да я монтират не е имала проблеми,и ме съмняват свещите но някои разбиращ да каже,че свещите не са много евтини 30-40лв и искам да съм сигурен че е от тях преди да ги сменя.Да уточня колата е с чип и натегнат гейт

Потребителски аватар
persiii11
Автомобил: Vw Golf 4
Двигател: AKL 1999

Re: Голф 4 1.8т проблем газ и бензин

Мнениеот persiii11 » Нед 15 юли 2012 13:35

на тъмно отвори капака и виж дали има скачаща искра от кабелите

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Re: Голф 4 1.8т проблем газ и бензин

Мнениеот eurogas » Пон 16 юли 2012 6:40

Има два познати метода, при първия отиваш на бензинова диагностика, ще платиш 20-30 лева и ще получиш веднага сигурен отговор на въпроса, втория подход е алхимичен или сменяш наред докато се оправи, започваш със свещите, после кабели, накрая бобини.

Първия метод винаги излиза много по-евтин и бърз, за съжаление всички ползват втория и винаги набиват много излишни пари, време и нерви, колкото до гадателството по форумите.....не се надявай да ти отгатнем проблема, не сме толкова добри. :да:

Върни се в “Автогазови уредби”