Здравейте,
бих искал да попитам как се изкарва антената на Голф 3, намира се на левия калник.
Благодаря на отзовалите се !!!!
Антена за Golf 3
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Антена за Golf 3
aston_mm написа: как се изкарва антената на Голф 3, намира се на левия калник!
Привет колега, имаш предвид как да се "покаже", или е счупена и искаш да я ремонтираш?Аз например не знаех, че моята е електрическа, има и реле.
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Ако е счупена и искаш да я свалиш,сваляш предна лява гума и ше видиш една тапа на пдокалника,от там се сваля антената.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Може и да свалиш целия подлалник. Тогава просто ще я видиш и няма как да не разбереш как се сваля.
Ще я сменяш ли? Ако да, кабелът минава през кучия г*з докато стигне до радиото, имай го предвид това. Аз направих следното: Свалих подкалника, срязах коаксиалния кабел, махнах антената, купих нова, отрязах и нейния кабел и после свързах новата антена към стария кабел със свързваша муфа за 70 стотинки
Качеството на радиото не се е влошило, хваща си по същия начин.
Ще я сменяш ли? Ако да, кабелът минава през кучия г*з докато стигне до радиото, имай го предвид това. Аз направих следното: Свалих подкалника, срязах коаксиалния кабел, махнах антената, купих нова, отрязах и нейния кабел и после свързах новата антена към стария кабел със свързваша муфа за 70 стотинки

Качеството на радиото не се е влошило, хваща си по същия начин.
А ,такава тапа за калника продава ли се ,защото аз си сложих вътрешна електронна антена и сега на калника ми остана 1 грозна дупка... 

- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
Можеш да си купиш от Ауто Плюс.Цената и беше около 2 лева.
Благодаря на всички, антената е счупена
, ще си потърся оргинална такава и ще я сменя.
Поздрави !!!!

Поздрави !!!!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
aston_mm написа:ще си потърся оргинална такава.
Много добър подход

Аз се прееб@х и си купих някаква китайска, която на пръв поглед беше същата, само дето се оказа, че гуменото уплътнение е по-голямо от оригиналното и не пасва на дупката на калника. Така че се принудих да сваля това от старата антена (излезе доста трудно) и да го нанижа на новата. Но за да си спестиш тази "гумена трансплантация" си потърси оригинална антена от морга

- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тука се заформи тема за антените.... та и аз искам да попитам на моя ГОЛФ 3 комби '94 каде му е антената.... нямам дупки на калника и тавана.... явно е електронна... но къде се намират ел.карантиите на антената??? ако някои знае да каже за да не разглобявам напосоки...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Антена за Golf 3 Решено
Звънях в Вантотрейд,Аутоплюс.Автомания нямат такава тапа. Ако имате някъкви идеи ще ви бъда благодарен. Отговора беше отдавна не се вкарват !!!!!
Колега от форума ми метна тапа по еконт ! В магазините няма да намерите . Успех !
Колега от форума ми метна тапа по еконт ! В магазините няма да намерите . Успех !
Последна промяна от svetor на Пон 08 окт 2012 8:57, променено общо 1 път.
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да се намеся в темата на колегата , антената на голф3 има ли усилвател защото я мерих и не ми дава верига , пък нещо ми се загуби радиото ?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Защо не си вземеш за вътре антена. Около 10 кинта са, прекарва се лесно, хваща и няма да ти я чупят 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
absent написа:И аз да се намеся в темата на колегата , антената на голф3 има ли усилвател защото я мерих и не ми дава верига , пък нещо ми се загуби радиото ?
Няма усилвател. Виж си кабелите да не се е извадил някой, или самата антена да не се е прекършила... На мен наркоманчетата

- boro7777777
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Някой ползва ли такъв тип антена?Мисля да си взема,но като гледам колко е евтина нещо ме съмнява да хваща добре.Не съм доволен нещо от оригиналната.На предишната ми кола със същото СД хващах постоянно радио от Пазарджик до София.Сега тази дето е оригиналната на Голфа,щом изляза от София почва да губи сигнала.
Това е въпросната антена.
http://magazin.maslaigresi.com/avtomobi ... ntena.html
Някой ако ползва допълнително слагана и е доволен,може да предложи нещо.
Това е въпросната антена.
http://magazin.maslaigresi.com/avtomobi ... ntena.html
Някой ако ползва допълнително слагана и е доволен,може да предложи нещо.
- tot_1425
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: ABD 1994
Използвам подобна с усилвател http://magazin.maslaigresi.com/avtomobi ... ronna.html.Има си три лепки за стъклото и вече две години се държи за предния джам.Доволен съм!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”