Колеги, попадна ми доста добро количество от тази нафта, но се чудя, дали няма да имам проблеми с колата, някой карал ли е на подобно нещо, впечатления...
Колата е Коуч 1.9 дти 96 коня 1999г. с механична помпа.
Тоест червена нафта? Миналото лято сипвахме на един Исузу Трупър 3.1 турбо дизел такава,когато нямаше време да се ходи до бензиностанцията,поне десетина туби по 20 литра изяде.Освен цвета,друга разлика не открихме.Колата още я ползваме и и няма нищо.
Промишлената нафта е друга бира...Не е просто боядисан дизел. Използва се за котелно гориво, промишлени горелки и др. Доста по-мътна е от дизела и е по-евтина. Съветвам те да не слагаш на Рендето, за да нямаш главоболия.
Ама рендето не е с претенциозния дизел, ами ако сипя 30 литра обикновенна нафта и 10 литра от промишлената, като я мина през цетки и така нататък, или да не се занимавам със щуротии.
Намираш познат който работи в бензиностанция която предлага нафта за отопление.Повечето такива имат лаборатории към тях.Даваш му едно шише ,хората я изследват и ти казват за какво иде реч.Черпиш с бира.Пробвано ама няма такава нафта вече Преди време по втория начин чрез бензиностанция направихме официално запитване до Лукойл за параметрите на нафтата за отопление.След сравнение с дизела се оказа че е една и съща.Просто без акциз и оцветена в червено.Но промишлината нафта може и да е нещо друго - леко корабно гориво и т.н.
Да, точно леко гориво се води това. Не съм сигурен дали всяка бензиностанция си има лаборатория. Аз мисля, че само Лукойл има и изследването на една проба гориво струва около 500лв. Може и да греша - такава ми е информацията.
Един комшия кара 3-4 месеца с такава, промишлена червена на 1.70лв, колата БЕШЕ бмв 525ТД 116 коня мисля, не е ТДС мотора...всичко умря, дюзи, помпа...бе е*** и мамата на колицата...
лично аз от промишлената съм по-доволен ,отколкото бензиностанската сипвай смело ,3ката тди вървя и върви все още без никакъв проблем както и на един пртиятел ТДИто