passat b5.5 много странно тропане
passat b5.5 много странно тропане
колеги карам б 5.5 2003г. и от известно време чувам някво тропане на някои дупки нз кво става .като че ли го чувам отзад от лявата страна то е много странно ту се чува като отпред ту отзад де да знам .карах го на майстор ужким ''читав'' майстор и го качва на стенд гледа предно ляво колело каза че всичко си било наред да карам па и отзад според него нямало какво да тропа.някой случайно да знае за кво иде реч или пък да ми предложи някой ЧИТАВ майстор който да знае за кво става дума
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Re: passat b5.5 много странно тропане
Ами ако си в Лондон както пише трудно ще ти препоръчаме. Иначе в София на околовръстното в сервиз Диана аз лично съм доволен от проверка на ходовата част и реглаж съответно след смяна на компонентите 

не съм в лондон
а за коя диана става въпрос.понеже аз бях в люлинската диана за реглаж на предния мост ама не обърнах внимание да правт ходова част
а за коя диана става въпрос.понеже аз бях в люлинската диана за реглаж на предния мост ама не обърнах внимание да правт ходова част
- pEsHkyY
Тази която е след Драгалевци. Караш по околовръстното посока Младост 4 и след Драгалевци минаваш в локалното, където почва ЕКО-то и ще го видиш едно голямо синьо
За преглед взимат 15 лв. за реглаж взимат 35лв. Ако отидеш в кратък срок за реглаж след прегледа даваш 20лв - приспадат ти 15-те от по-рано 

е аз ше им дам и 20 ако искат ама ако им я закарам и ми кажат ми няма кво да тропа пак ли трябва да им дам 15 лв
- pEsHkyY
banov написа:е аз ше им дам и 20 ако искат ама ако им я закарам и ми кажат ми няма кво да тропа пак ли трябва да им дам 15 лв
Като отидеш там и видиш сервиза го подмини и веднага след изхода му има завойче в дясно. Пада се реално зад самия сервиз. Отиваш там ще те посрещне 1 дядо и ще му кажеш, че си за преглед на предницата. Той ще те пита евентуално дали имаш разписка, демек дали си минал през касата ти му кажи - не и, че първо искаш да видиш дали има нещо сериозно или не. Той ще ти каже да отидеш малко по-навътре и вътре е майстора - пичага е. Кажи му да огледа там и ако сметне, че е нужно да се плаща нещо ще ти каже. Въпреки, че малко ме съмнямва, защото проверката си е проверка. Поне за реглажа съм сигурен, че първо ще огледа дали има нещо извън нормата да се регулира и ако регулира тогава ще ти вземат пари.
За бонус ще му кажат, че джантите са му криви и трябва да ги изправи при тях. Ако е наивен пичовете ще се облажат с някоя стотачка.
ами бях при пича верно е много готин като човек търси гледа качвахме я 5 пъти на стенда тествахме я с него по дупките и решихме че е от кората под двигателя щото няма малко от тия копчетата дето я държат и се лашка.зайрепи я да не тропа и ся тествам не го чувам да тропа така ма ше видим
и не ми взе 1 ст.каза да мина да почерпа по едно кафе ако всичко е наред ше видим
и не ми взе 1 ст.каза да мина да почерпа по едно кафе ако всичко е наред ше видим
- pEsHkyY
Радвам се, че ти е свършил работа
Дано е било от това.