Здравеите. Имам голф2 1.8GTI. Проблема ми е че пални бензин в маслото. може ли да е от това че го карам само на каси разстояния. Ако не е от това от какво може да е. Буквите на двигатела са PB.
И какво ви е мнението за голф 3 2.0 GTI 115 к.с. по добър ли е като двигател.Благодаря ви предварително!!!
ПРОБЛЕМ С GOLF1.8GTI DIGIFANT
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.........
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 4:15, променено общо 1 път.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.........
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 4:16, променено общо 1 път.
- Boko*
- Автомобил:
- Двигател:
Преди време бях поставил подобна тема . Мотара ми е АЕК 95год Моtronic.Какво ли не правих проблема с покачването на нивото на маслото си остана. Колегите ме бъзикат, че мога да продавам масло, понеже ми е в излишък. Бях си помислил, че само при мен става така, но явно и при други е така.В една безизходица съм още повече , че в Габрово никъде на могат да се свържат с компютъра. Някой има ли идея каква може да е причината,т.к. се притеснявам, че при най-малка повреда ще брадясам с тази пълна инжекция. И евентуална диагностика ще открие ли неизправни инжектори ( не ми е ясно по кой датчик ще се установи това). Ще съм благодарен за всяко ваше мнение
[/quote]

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
..........
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 4:17, променено общо 1 път.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
при ПБ мотор аз не виждам как може да се смеси масло и бензин???
при карборатори се получава през помпата, но на ПБ няма какда стане или на КР, АБФ,2Е и други спринцовки.
Тва по горе колегата дето го е писал че бензина минава през сегментите просно не може да стане.
Та я напишете нещо друго че ми стана интересно!!!
при карборатори се получава през помпата, но на ПБ няма какда стане или на КР, АБФ,2Е и други спринцовки.
Тва по горе колегата дето го е писал че бензина минава през сегментите просно не може да стане.
Та я напишете нещо друго че ми стана интересно!!!

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Mи то наистина така се получи...
С карбурация съм.... Скапана мембранка на празния ход нейде там... Скъсана... Наливаше малко по-малко от половин кило на седмица - две... И аз си мислех като теб, че няма начин да стане иначе, освен през скъсано платно на помпата, и я смених при -7 градуса (веселба пълна) и то за какво - за ония, дето клати гората...
При спринцовката не знам каква е проблемацията - явно, както казаха по-горе, дюзите 'пикаят', че и 'наливат'. Не знам, вероятно...

С карбурация съм.... Скапана мембранка на празния ход нейде там... Скъсана... Наливаше малко по-малко от половин кило на седмица - две... И аз си мислех като теб, че няма начин да стане иначе, освен през скъсано платно на помпата, и я смених при -7 градуса (веселба пълна) и то за какво - за ония, дето клати гората...
При спринцовката не знам каква е проблемацията - явно, както казаха по-горе, дюзите 'пикаят', че и 'наливат'. Не знам, вероятно...
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”