Само да не цитирам целият текст, за свлачищата това на Гинци -старото изкачващите не са с предимство - което много ме учуди, тези който са посока София изчакват спускащите се от София.
Пътят за Видин през Враца го минавам всеки месец и нищо не може да ме учуди - освен дупките на Враца - къв дебил кмет трябва да имат, за да се оставят такива кратери.

Пресни вести от Петрохан!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Пресни вести от Петрохан!
владислав написа:Само да не цитирам целият текст, за свлачищата това на Гинци -старото изкачващите не са с предимство - което много ме учуди, тези който са посока София изчакват спускащите се от София.
Точно с предимство са тези които изкачват, движещите се към София, макар че поставените знаци се тълкуват малко особено.
Като се изкачваш има знак Б6 "Премини АКО пътя е свободен"

А за тия които се спускат има знак Б5 "Пропусни насрещно движещите се превозни средства"

Въпроса е че наглия отгоре пропуска знака Б5 нарочно, защото стеснението на пътя не е в неговата лента и ако се бутнеш срещу него заради въпросното АКО в знака Б6 си отекъл с акт и точки за отнемане на предимство.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
владислав написа:Само да не цитирам целият текст, за свлачищата това на Гинци -старото изкачващите не са с предимство - което много ме учуди, тези който са посока София изчакват спускащите се от София.
Пътят за Видин през Враца го минавам всеки месец и нищо не може да ме учуди - освен дупките на Враца - къв дебил кмет трябва да имат, за да се оставят такива кратери.
Ми,и ти си некъв ебан,тогава.Карай през Петрохан бре калъф.
Като не знаеш за кво иде реч,аДи не пиши тука,а?
Последна промяна от IvanMan на Сря 18 юли 2012 4:56, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Не разбрах врачанина от кво се обиди, много и готин пътя през градо ли?
Последна промяна от Varbona на Чет 02 авг 2012 10:45, променено общо 1 път.
Причина: Ползвайте ЛС, вместо да пълните темата със спам!
Причина: Ползвайте ЛС, вместо да пълните темата със спам!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Преминаването през Враца остана единствения скапан/много / участък от пътя Видин-София!
Последна промяна от Varbona на Чет 02 авг 2012 10:46, променено общо 1 път.
Причина: 5. Отговорите да не се отклоняват от темата.
Причина: 5. Отговорите да не се отклоняват от темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
[/quote]petko5 написа:На 01 08 2012год. се прибрах през така нареното малоумие ....
Много бързо живеете бре,още сме Юли месец..

Днес се прибрах от Ломско,пак през Петрохан.Независимо от дупките пътят е приятен,въпреки ниската скорост,ама за никъде не бързам!
Само двама "калъфа" с тирове ми помрачиха настроението,не знам защо минават оттам(ограничението е до 5т.!!!,пише го и на табелата на Годеч),няма кой да ги спре явно!
През Бързия не се минава директно,нещо чоплят и са отбили малко ,не е проблем.Но свлачищата,ако не се "пипнат" до септември...лошо ни се пише зимата!
Колеги, не съм си ходил от почти месец. Напредват ли работите по пътя и докъде са стигнали. Има ли промяна към по-добро?
- К.Одаджийски
- VW експерт
Напредък няма, т.е ремонта е Бързия, от Берковица до центъра е асфалтирано, но още не е отворен участъка - заобикаля се през разклона за с.Ягодово, бордюрите ги сменят и нагоре към минералната вода.
Въпроса е обаче, че в Бързия упорито се носи слух за това че парите за ремонта били свършили и щели да го довършат само до края на селото и да спират
Въпроса е обаче, че в Бързия упорито се носи слух за това че парите за ремонта били свършили и щели да го довършат само до края на селото и да спират

Тези почивни дни минах два пъти през Петрохан. В Бързия движението не е отклонено и направо не мога да повярвам от центъра на селото към Берковица колко е гладко шосето и как пее колата по надолнището. Преди ни изпадаха пломбите от тръскане в този участък. Направи ми впечатление, че никъде не видях да се работи в съботата, нито видях някъде строителни машини. Струва ми се, че имитират вършене на работа. Като си представя колко златно време за работа имаше през това сухо лято и как са асфалтирали само не повече от 20-тина километра оставам с чувството, че пак се прави политика, без да се интересува никой за нашата безопасност на пътуване. Ако се беше работило както трябва, досега всичко под Берковица трябваше да е направено, включително маркировката. И това село Бързия го правят повече от месец, а е до половината. Колеги, вие как мислите по въпроса? Не може при всяка нужда от ремонт само да цвъкат ограничения по пътя и до там /визирам свлачищата/.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Абе проекта е за 2 години, ама
Подозирам, че мостовете и прелезите така ще си ги оставят, щото сигурно са на друга фирма а не на АПИ, поне съдейки по моста при шел в Монтана, седя си няколко години не асфалтиран докато не го оправиха другите
К.Одаджийски написа:Въпроса е обаче, че в Бързия упорито се носи слух за това че парите за ремонта били свършили и щели да го довършат само до края на селото и да спират
Подозирам, че мостовете и прелезите така ще си ги оставят, щото сигурно са на друга фирма а не на АПИ, поне съдейки по моста при шел в Монтана, седя си няколко години не асфалтиран докато не го оправиха другите
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
К.Одаджийски написа:Абе проекта е за 2 години, ама .........
е бъкано с гладни, крадливи и долни "АЙДУЦИ".......

- petko5
Вчера минах през прохода.
Пътя се търпи, зверщини нямаше.
Свлачищата не са пипнати, Много трябва да се внимава в участъка от "Дери дол " до разклона за стария исторически път - има дупки и от ханче "Малка бързия" до преливника - пътя е разбит.
На главния път в с.Бързия до половината има положен нов асфалт.
Карайте внимателно и не правете рискови изпреварвания.
Това е от мен засега и лек път на всички
Пътя се търпи, зверщини нямаше.
Свлачищата не са пипнати, Много трябва да се внимава в участъка от "Дери дол " до разклона за стария исторически път - има дупки и от ханче "Малка бързия" до преливника - пътя е разбит.
На главния път в с.Бързия до половината има положен нов асфалт.
Карайте внимателно и не правете рискови изпреварвания.
Това е от мен засега и лек път на всички

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Не е много по темата, но е информация за ремонта.

Като гледам километрите, предвидените средства и разплатените такива си правя извода, че за нас не са помислили много. Ришкия проход с двойно повече пари и двойно повече пари са разплатени. Според мен, половината време за работа изтече и остана само едно лято, което значи че няма да бъде изпълнен ремонта. Просто не е предвиден да бъде изпълнен. Само си правят пропаганда, вместо да застъпят и да работят здраво. Огледах и другите обекти от таблицата. Изводът е, че отново сме последна дупка на кавала. Погледнете и вие и си направете съпоставката.
- petko5
Вчера минах през прохода.
Започнали са изрязване на асфалта и бяха стигнал до преливника на с.Бързия.
В с.Бързия асфалтирането тече с пълна сила.
Надявам се до зимата да направят пътя до ханчето.
Започнали са изрязване на асфалта и бяха стигнал до преливника на с.Бързия.
В с.Бързия асфалтирането тече с пълна сила.
Надявам се до зимата да направят пътя до ханчето.