Изчистихме я и сега дава страшно налягане помпата. Добре, че сработи системата
Та мисля да сменя маслото и да сложа MOTUL 10W-40 Synergie 6100+
Мисля, че не е лошо маслото. Но ако някой има някакво друго предложение нека сподели.
Обаче си нямахме работа и разместихме скоростите. Първа влизаше трудно и уж да я оправим. Видях, че маслото си ми е добро на скоростите, та не е от него. Сега първа влиза още по-трудно и по-често вкарва трета
ще се мъчим утре да го донастройваме. Но излезе някакъв шум на втора и трета скорост, като търкане на пясък или нещо подобно, който преди това го нямаше. Дали е от това, че разместихме скоростите или още някакъв проблем ще излезе
А възможно ли е от това разместване да се е появил и този шум ?
...Още вярвам ,че шума е от не добре регулираните скорости - след разбутването им се появи и дано логиката ми излезе вярнa
/. На 5000 км е , колата не го гори, но стана на вода
.Все още се радвам, че сработи системата за ранно предупреждение за маслото и почистихме цедката, че големи поразии щяха да станат. Утре като налея маслото, пак ще замерим налягането за всеки случай, но щом с това масло го прави мисля, че няма да има проблеми с новото
вече влиза първа мазно и от първия път
Маслото пак са го гледали - пълно до горе Разликатае , че самия лост стои леко накриво при изключване от сскорост, но това ни най малко ми пречи или притеснява
Интересно е, че и шума изчезна. Направо беше адски и изнервящ. От какво се причиняваше така и не разбрах. Явно неправилно застаналия скоростен лост правеше някакви магарии