Температурата се мери със сонда, а не с инфрачервен термомтър, щото в този случай не показва вярно
Р134а неможе да изкара -15 по простата причина че такива са му възможностите, в работно положение за да изкара тази Т, частта под ниско налягане трябва да работи под вакуум.
Това не ти е фреон 404
После... правил съм система с голям кондезатор и малък изпарител и в първите 30мин духа страшен студ. После изпарителя замръзва и студа изчезва.
Получи ли се обледеняване на изпарителя, се влошава обдухването му, и налягане пада още повече и системата въобще спира да да работи нормално.
Въпросният датчик го има всяка кола с климатик или климатроник. В жеги като сегашните е почти невъзможно да сработи, трябва да се види да не би да има ограничаване достъпа на въздух и влошено обдухване, било то поради филтър или проблеми с клапите.
Решението ти не е никакво решение. Нормално е на духалките да излизат от 4 до 8 градуса.
Ако искаш по-студено, променяш елементите- по-голям кондензатор, изпарител и евентуално компресор
П.П.
Към хладилния техник от Пловдив- ограмотих те на тема автокомпресори, зададох ти въпрос на който каза че си компетентен и колегиално бе да отговориш- за поддръжката на хладилни бусове и т.н.
Изнамерил съм информмация за гамата на термокинг и други... не съм останал на теб. Въпроса е че си един шибан консуматор на информация, дето хич не ги обичам такива, неможе само да вземаш, трябва и да даваш. Успех!