Как се процедира като те засичат на пешех. пътека на зелено
- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
Как се процедира като те засичат на пешех. пътека на зелено
Днес си чакам чинно с колелото да ми светне зелено за да пресека пешеходна пътека. Светва зелено и един Нисан правещ ляв завой се напиня със свирене на гуми да превари пешеходците. Аз нали съм с колелото стигнах по бързо до средата, ама спрях да не ме отнесе и му викнах 'педерасТ'. Оня заобиколи една пряка и тръгна да ме гони. Разбира се този нямаше шанс, но се изкуших да потърся един камък за да му направя оптичен тунинг на предното стъкло.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Как се процедира като те засичат на пешех. пътека на зелено
Направи ли му тунинг на стъклото 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Велосипедистите е добре да пресичат бутайки велосипеда, а не яхнали го. За пешеходна пътека също.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Записваш му номера и в полицията 
Поне да го сплашат малко.
Никаква толератност

Поне да го сплашат малко.
Никаква толератност

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Ами такава е процедурата в Бг:
1. Псувни
2. Гонене
3. Бой
Вие до т.3 не сте стигнали, значи не сте докарали до край нещата
1. Псувни
2. Гонене
3. Бой
Вие до т.3 не сте стигнали, значи не сте докарали до край нещата

- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Велосипедистите е добре да пресичат бутайки велосипеда, а не яхнали го. За пешеходна пътека също.
Това го знам и го спазвам, ама все пак ми свети и зелено на светофара, аз си внимавам де защото ги има всякакви, а тоя беше с жена си и малко дете в колата

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
sp_konsulov написа:Ludia написа:Велосипедистите е добре да пресичат бутайки велосипеда, а не яхнали го. За пешеходна пътека също.
Това го знам и го спазвам, ама все пак ми свети и зелено на светофара, аз си внимавам де защото ги има всякакви, а тоя беше с жена си и малко дете в колата
колкото ти го спазваш, толкова и оня е спазил правилника за движение.
- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
Точно! И двамата бъркате, само дето твоята грешка не е застрашила никого.
И като имало жена и дете в колата, къв камък по джама, ти на неговото ниво ли си?
Единственото вярно ми се струва да запишеш номера и да споделиш случката на куките. Все пак те са правоприлагащ орган, не ти. И правото е друго, а не камък по джама
(щом е имало жена и дете в колата, той вече е поел дозата домашно насилие колко безотговорен родител е
)
И като имало жена и дете в колата, къв камък по джама, ти на неговото ниво ли си?

Единственото вярно ми се струва да запишеш номера и да споделиш случката на куките. Все пак те са правоприлагащ орган, не ти. И правото е друго, а не камък по джама

(щом е имало жена и дете в колата, той вече е поел дозата домашно насилие колко безотговорен родител е

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Ами колега, не искам да те засегна, но и двамата сте виновни! Наистина в правилника пише как се преминава пешеходна пътека с кУлИло :
- или най-вдясно на пътното платно и според сигнала на светофара касаещ МПС-тата
- или по пешеходната пътека тикайки колелото
Не искам да ти кажа пък аз колко му бях ядосан на ония дрисльо дето мина на чисто червен пешеходен светофар и за да не го убия набих спирачки и клаксон и след кръстовището тъпата кука ме пита: "Знаеш ли за какво те спрях?" и след недаден рушвет ми написа, че минавам на червено и не пропускам пешеходец... Все клевети, ама уви мойта дума и думата на пътник от автомобила срещу думата на двама ушати...
Единственото, което е трябвало да направиш е да му запишеш номера и на 112. Нищо друго легално няма да помогне!
- или най-вдясно на пътното платно и според сигнала на светофара касаещ МПС-тата
- или по пешеходната пътека тикайки колелото
Не искам да ти кажа пък аз колко му бях ядосан на ония дрисльо дето мина на чисто червен пешеходен светофар и за да не го убия набих спирачки и клаксон и след кръстовището тъпата кука ме пита: "Знаеш ли за какво те спрях?" и след недаден рушвет ми написа, че минавам на червено и не пропускам пешеходец... Все клевети, ама уви мойта дума и думата на пътник от автомобила срещу думата на двама ушати...
Единственото, което е трябвало да направиш е да му запишеш номера и на 112. Нищо друго легално няма да помогне!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, според мен си попаднал на поредният нервак! Но твоята постъпка е двапъти по неправилна от неговата! Като виждаш че той бърза, направи му път, незнаеш каква е ситуацията, може да е изкукуригал, или да има спешен случай, макър да не е линейка и да няма сирени на покрива, аз лично бих го пуснал да си троши главата, отколкото да го псувам и да го уча какво да прави, такива като него си намират майстора, "Виетнамка с полуремарке натоварена с трупи, минаваща на червено" така, че такива тунингования с камъни не ти прилягат според мен! Недай си боже не го улучиш и провалиш манерката на някоя жена, ходи се обяснявай че целиш чичото с Нисана (примерно) Пийни една бира, и не се пали толкова, неможем да променим идиотите, по пътищата! 

поредната умна тема след опушения подлез и търсенето на бардак