Свещите са на две години, нямат и 25 000 км. пробег и са прекьснали вътрешно-мерих ги с мултицет. Закупих ги от оторизиран дилър -голям магазин по Симеон ,немски са,по 18,50лв. бройката и се почнаха проблемите със студеното стартиране.Вчера ги смених сьс японски от Юнитреид и вече паля!
Относно труден студен старт на KR,PL мотори и свещи BOCH
- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:
Относно труден студен старт на KR,PL мотори и свещи BOCH
Относно проблеми сьс студен старт на двиегателиKR,PL.Не си купуваите триелектродни свещи BOCH!
Свещите са на две години, нямат и 25 000 км. пробег и са прекьснали вътрешно-мерих ги с мултицет. Закупих ги от оторизиран дилър -голям магазин по Симеон ,немски са,по 18,50лв. бройката и се почнаха проблемите със студеното стартиране.Вчера ги смених сьс японски от Юнитреид и вече паля!
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
1.за труден старт на двигателя са от значение една гора неща.
2.поради наводняването на пазара с ментета на всички големи фирми отхвърлянето на марката на свещите мисля,че е неуместна.
3.след като за 2 години си изминал едва 25 000 км.свещите наистина са имали много студени стартове.
4.има голямо значение дали автомобила се кара и на пропан-бутан
5.това опит за реклама на Юни-то ли е?
2.поради наводняването на пазара с ментета на всички големи фирми отхвърлянето на марката на свещите мисля,че е неуместна.
3.след като за 2 години си изминал едва 25 000 км.свещите наистина са имали много студени стартове.
4.има голямо значение дали автомобила се кара и на пропан-бутан
5.това опит за реклама на Юни-то ли е?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
бош
Аз съм с бош супер4 ,32леа комплекта и карам с тях пове4е от 110 000км и колата си пали и върви мноо добре....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”