Иначе съм доволен от 96цата...Малко по-пъргава е колата...

vanesto написа:Така е. Друг е въпроса, че няма никакво значение дали зареждаш на Лукойл, Шел, Петрол или Омв, защото всички купуват горивото от Лукойл Бургас или друг доставчик в страната, който предложи по-изгодни условия. Единствено Еко си внасят горивото от Гърция и Ромпетрол от Румъния. Така че изобщо не им вярвам на Петрол че им е 96 октана, или на ОМВ че бил алпин не знам си какво, защото е един и същ. Аз в последно време зареждам само от Еко, защото с тяхното гориво не съм имал проблем досега. Най-много ядове съм имал с Лукойл и то конкретно една бензиностанция. Проблема е, че отделните бензиностанция са на франчайзинг, който ги задължава да купуват определено гориво, но след като стигне до бензиностанцията, никой не знае с какви боклуци го смесват.
Dead man написа:До края на месеца 95 и 96 extra force са на една и съща цена...
Иначе съм доволен от 96цата...Малко по-пъргава е колата...![]()
hitman0013 написа:Абе няма проблем бе човек, до 100 октана няма да стане нищо
Бензина с ниско окт число има проблем.
Ти ако мислиш, че А95 е А95........личи и на колата че с по-висок октан работи както трябва, ти ако мислиш че са я направили от завода да хълца и трака и придърпва.....Ама не е за това темата и спамим.
automan написа:...... аз мисля че сериозно ще пострадат изпускателните клапани(ще изгорят)става въпрос за постоянна употреба
vanesto написа: Единствено Еко си внасят горивото от Гърция и Ромпетрол от Румъния
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта